VIATGE A ALP-MASELLA 2024: CRÒNICA

Del 5 al 8 de març, l’alumnat de 6è del CEIP MEDITERRANI, es va desplaçar a les instal·lacions de l’ALP Hotel de Masella per poder viure la gran experiència de la pràctica de l’esquí, a l’estació de Masella.
En quatre dies de convivència intensa, el grup ha aconseguit els objectius següents que ens plantejàvem:

– Autonomia personal. S’han hagut de responsabilitzar de les seves coses, gestionar els diners, l’equipatge, traslladar el material d’esquí.

– Relacionar-se, entre el grup, amb altres grups, amb el personal de l’hotel, amb el personal de l’estació. Els petits incidents s’han pogut solucionar i seguir amb les experiències d’un esport tant genial com l’esquí.

– Coneixement i pràctica d’un esport al medi natural. El 100% ha aconseguit esquiar, i qui ho hagi provat sap queno és fàcil. L’afany de superació i la constància són imprescindibles per superar la frustració de les inevitables primeres caigudes. Tot això fa, que seguim plantejant aquest viatge cada any perquè el bagatge d’experiències que viuen és incomparable a qualsevol altre. Per part nostra tot esforç queda recompensat amb la seguretat que aquest viatge quedarà en el seu record, d’una manera positiva per sempre. Esperem que no l’obliden mai.