CURSA SOLIDÀRIA PELS DRETS DE LA INFÀNCIA . Diumenge 19 de novembre de 2023.

Dones de l’Ajuntament de Sagunt amb motiu del Dia  Mundial de la Infància han organitzat com en anys anteriors ha organitzat una carrera solidària que tindrà lloc diumenge 19 de novembre 2023

En la jornada tindrà lloc dues modalitats una competitiva als 11.00 h de 5 km i una altra familiar de 2,5 km als 12.00 h.

L’eixida-fique c/Vent de la marinada (Col.legi Públic Vilamar i parc dels xavals)

L’últims tres cursos hem estat participant moltes famílies del CEIP Mediterrani, aconseguint que el nostre centre obtinguera el premi al centre educatiu amb més participació en totes els edicions. Perquè la vostra inscripció compte com a participant del nostre centre, a l’hora de fer la inscripció en l’apartat que posa nom del club heu de seleccionar “no trobe el meu club” i posar en l’espai per al nom del club el nom del nostre centre CEIP Mediterrani.

Per a la carrera familiar, els participants poden realitzar-la caminant, amb carro de bebé, patinet, amb la seua mascota…

Dones dels 10.30 fins als 13.30 hores hauran diverses activitats d’animació com a tallers d’animació Infantil, jocs i inflables.

El lliurament de dorsals, bossa i saquet del corredor és realitzarà el dissabte 18 de novembre de 17 a 20 hores en el Casal Jove Port.

La inscripció te un cost de 7 euros 1 ADULT + 1 XIQUET/A (la inscripció familiar serà d’un/a adult/a i un/a xiquet/a). Tots els diners recaptats d’aquestes competicions, a excepció dels despeses de gestió aniran destinats al Projecte “GOTES” impulsat per UNICEF.

És una bona activitat per participar tots els col·lectius de la comunitat educativa!! Ens veiem en la línia d’eixida!!

INSCRIPCIONS AL SEGÜENT ENLLAÇ

https://sportmaniacs.com/es