PROJECTE INTERDISCIPLINAR

Seguim treballant per dur a terme el nostre projecte final de curs. Aquesta vegada en ha tocat composar i cantar uns raps sobre Aladdín i la seua història. Aquesta activitat ens ha permés millorar la dinàmica de grup, soltar-nos a lhora de cantar i ballar, fer front a una gravació directa d’una activitat i, sobretot, divertir-nos realitzant cadascuna de les feines proposades pels mestres.

En primer lloc us deixem algunes imatges de com va començar aquesta activitat, en la qual, vam composar els nostres raps i vam tindre que assatjar-los tenint en compte el ritme d’unes bases rítmiques extretes de youtube.

A contiunuació vam cantar els nostres raps, intentant portar el ritme de la música i inclús fent, en algunes ocasions, alguna coreografia. El producte final d’aquesta activitat es el següent, esperem que us agrade i que el disfruteu com nosaltres ho hem fet.