Noves instal·lacions

Noves instal·lacions

No podem començar els dies de Nadal, sense ensenyar-vos l'ampliació del centre, la qual ja ha estat inaugurada i té ubicat a cada grup en les seues aules.

cole

Com estava previst, a finals de novembre es donarien per acabades les obres iniciades un any abans, amb l'objectiu de crear una ampliació del nostre centre educatiu.

Som un centre cada vegada amb més demanda i amb un increment d'alumnat vingut de diferents municipes dels voltants. Ens trobem en la necessitat de donar servei a tots aquests infants de la millor manera possible.

Així doncs, des de la Conselleria d'Educació, junt amb l'Ajuntament de Sueca es va iniciar aquesta obra; la qual consisteix en un edifici d'una planta amb cinc aules amb banys anexes a les mateixes, dos aules-llar TVA, un aula per a grups reduïts, un espai de descans, un bany més ampli, dos banys per al personal docent, una cambra de neteja i un recinte d'escombraries, dos espais destinats al magatzem, una cambra per a instal·lacions ambientals i l'urbanització dels espais que envolten l'edifici.

Al llarg de la setmana passada, es van anar instal·lant els grups de les aules prefabricades i hui ja podem donar-les per inaugurades.