Aneu a la barra d'eines

ERASMUS+ K101

L'ERASMUS ha vingut per a quedar-se!!

126320318_127590305793733_7646507832256722040_o

Iniciem el Projecte

Comencem el curs amb ganes de treballar amb el nostre projecte K101 ERASMUS+: "EUROPA: una ventana a la igualdad de oportunidades".

Finalment,  el nostre projecte ha estat aprovat i hem decidit que la COVID-19 no ens aturarà, així que ens hem ficat a treballar.  Es una oportunitat única de formació per als professionals de la nostra escola. Formació que ens donarà les eines per dur a terme projectes innovadors, metodologies específiques i una nova visió de l'educació.

ElHJ4GyXYAEPp4G

I comencem amb l'aprenentatge de l'anglès necessari per a mouren's per Europa!!

ElWd9cUWMAMkGo5
ElHP_SDXIAAS3_V

Podreu trobar tota la informació al panel ERASMUS +

Sueca, 26 d'octubre de 2020

El nostre projecte Erasmus+ k101: EUROPA; Una ventana a la Igualdad de Oportunidades, ha estat seleccionat!!

http://sepie.es/convocatoria/resoluciones.html#3

Sueca, 8 de juliol de 2020

EcakVkXWsAIDbB4

Participació en projectes ERASMUS+

photo_2020-03-07_09-45-25

Aquest curs el centre ha iniciat l'aventura Europea. Compartir bones pràctiques, conèixer com treballen en centres d'altres països i obrir les portes d'Europa als nostres alumnes, és una tasca que ens hem plantejat dins del procés de fer-nos visibles i en el camí cap a la inclusió.

I amb molta motivació, ens hem ficat a treballar..... Així, hem presentat per al pròxim curs dos tipos de projectes Erasmus +:

  • L'Erasmus K101, que ens permetrà als professionals fer formació i observació de com treballen en l'estranger; metodologies, tècniques, materials....etc. El títol del nostre projecte es: "Europa: una ventana a la igualdad de oportunidades" i estarem pendents de la seua aprovació (o no) cap al mes de maig.
  • L'Erasmus  K229, en el que anem a treballar conjuntament amb professors i alumnes d'altres països (Romania, Grècia, Italia i Turquia), on haurem d'obrir portes del nostre centre i del nostre entorn quan vinguen a visitar-nos, i podrem gaudir de l'experiencia de visitar altres comunitats de l'estranger amb els nostres alumnes....Però fins que arribe el moment, nosaltres ja hem començat a treballar conjuntament amb diferents països, en 2 projectes Etwinning: "Count me in"  i "I have to say", on a través de la Plataforma Etwinning anem a compartir materials, experiencies, metodologies...ect.

Trobareu tota la informació a la nostra web i al panell informatiu de l'escola.

Esperem que ens acompanyeu en aquesta nova experiència!!

Sueca, 20 de febrer de 2020