El CPEE Miquel Burguera reprèn el seu Projecte Erasmus +

ERASMUS +

Movilitat Erasmus+

El CPEE Miquel Burguera, a Sueca-València, reprén en el programa Erasmus+ amb el seu projecte «Europa: Una finestra a la igualtat d'oportunitats», cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.

Durant el tercer trimestre del curs 2019/2020, el projecte Erasmus+ del CPEE Miquel Burguera «Europa: una finestra a la igualtat d'oportunitats» es va haver de paralitzar a causa del confinament obligatori per la pandèmia del COVID-19. Així doncs, en el curs 2020/2021 es va procedir al *SEPIE la petició de pròrroga de les mobilitats del projecte, sent acceptada i poder així dur a terme el pròxim curs el programa Erasmus+ basat en a mobilitat de les persones per motius d'aprenentatge (Acció Clau 1 - KA1).

Per tant, ens alegra confirmar que el nostre projecte Erasmus+ continuarà en el curs 2021/2022 traslladant al nou any totes aquelles mobilitats i activitats que no es van poder realitzar en el primer any i fins i tot afegint noves iniciatives que sorgisquen de cara al nou curs. Destacar que aquestes mobilitats tenen com a objectiu permetre als membres de l'equip educatiu compartir experiències amb altres companys europeus per a abordar reptes comuns, com són: enfocaments metodològics nous, les competències digitals, millorar la competència lingüística, afavorir activitats dinàmiques i el patrimoni cultural europeu, entre altres.