1r i 2n Premi Concurs de Programació de Videojocs

Alumnes de 4t ESO d’informàtica i del taller d’aprofundiment de programació, robòtica i impressió 3D de l’IES Matemàtic Vicent Caselles Costa obtenen el 1r i 2n premi en el V Concurs de Programació de Videojocs organitzat per la UPV al seu campus d’Alcoi. El concurs consistia en el desenvolupament d’un videojoc des de zero mitjançant la plataforma GameSonomy. En una primera instància l’esdeveniment va ser cancel·lat a l’inici del confinament però a mitjan maig l’organització va reconsiderar la seua postura i va proposar seguir avant amb ell de manera telemàtica.

El primer lloc va ser obtingut per l'equip JOGO Company format per Joan Soler, Pau Salvà, Alex Ferrer i Jaume Ferrer amb el seu joc Jogo Platform ambientat en un món medieval on un mag haurà de lluitar per sobreviure.
El segon lloc el va aconseguir l'equip Kabuto Team format per Miguel Miñana, Miguel Soler i Toni Vives amb el seu joc Covid Invasion on el nostre protagonista haurà de fugir del virus esquivant diferents obstacles que se li presenten pel camí.

Des del departament d’Informàtica donar-los l’enhorabona pel gran esforç realitzat per tots dos equips ja que en tot moment es van implicar de ple en el desenvolupament dels projectes.

{gallery}2020/gamesonomy{/gallery}

A continuació es mostren els vídeos dels jocs en funcionament