iMou-te: Disseny del curs d’especialització d’IABD

Divendres passat 12 d'abril, en l'IES Severo Ochoa vam celebrar una jornada iMou-et com a centre amfitrió on el nostre professorat va presentar el "Disseny del curs d'especialització d'Intel·ligència Artificial i Big data basat en reptes a partir dels projectes d'innovació educativa Lara i Autoponic".

En una primera part es van explicar els diferents projectes d'innovació. D'una banda el projecte Lara, centrat en desenvolupar una solució tecnològica basada en un model d'intel·ligència artificial per a les persones que tenen algun trastorn en la parla. I el segon, el projecte Autoponic, amb el desenvolupament d'un quadre de comandament (dashboard) per a l'automatització d'un cultiu hidropònic.

Tant Aitor Medrano com José Robledano van explicar com es realitza un projecte de flexibilització, trencant els mòduls professionals i centrant-se en els resultats d'aprenentatge per a realitzar un disseny del curs d'especialització dirigit pels projectes d'innovació.

Després d'una parada per a un café, es va reprendre amb l'avaluació mitjançant RAs fent ús d'Aules, i finalment amb una dinàmica grupal on, de primera mà, van simular la planificació d'un parell d'unitats de treball fent ús de la ferramenta Planner, la qual forma part del conjunt de ferramentes d'Office 365.

Els centres assistents van ser:

Una jornada molt interessant on vam poder compartir experiències amb altres docents i establir contactes per a futurs projectes.