Hem participat a l’event Competències digitals en Formació Professional

Dins la convocatòria del Ministeri d’Educació i Formació Professional de places per a events de formació dins del marc d’acció eTwinning per a l’any 2022, el nostre company Raül Canals ha tingut l’oportunitat d’assistir al seminari Competències digitals en FP, que ha tingut lloc del 3 al 5 de novembre de 2022 a la ciutat alemanya de Hannover.

A aquest seminari han acudit docents d’Alemanya, de Polònia, d’Holanda i d’Espanya, tots ells de diferents especialitats de formació professional. En el cas d’Espanya, han sigut quatre els docents que han assitit a l’event, i que han estat acompanyats per una representant del Servicio Nacional de Apoyo eTwinning, organisme depenent del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Durant tres dies els docents han treballat en diferents tallers, començant per activitats de presentació dels participants, seguint per activitats de coneixement de la nova plataforma eTwinning, i finalitzant amb el disseny,en grups, de futurs projectes eTwinning. A més d’aquestes activitats de treball, també hem fet activitats més lúdiques, per exemple, hem pogut conéixer el centre de la ciutat de Hannover mitjançant una activitat tipus gimcana, i també hem fet una degustació de productes regionals amb productes que han portat cadascun dels participants.

Ha sigut una experiència enriquidora, hem aprés i hem fet contactes que ens serviran per engegar junts nous projectes eTwinning.