DE MIL COLORS 🌈🐘

Hola de nou!

Volem explicar-vos que hem tingut un trimestre ple de color i diversió amb Elmer l’elefant.

Hem estat treballant aquest últim trimestre el meravellós conte de Elmer, i ha sigut una experiència que ens ha encantat a tots.

Des del principi, ens hem submergit en el món fantàstic de Elmer i hem explorat la seua història plena de missatges positius i valuosos. Hem tingut l’oportunitat de llegir el conte en classe i cantar les seues cançons.

Però no sols ens hem quedat en la lectura, també hem portat la història de Elmer a la vida real amb emocionants activitats! L’última que realitzem, i que ens va encantar a tots, va ser la d’impregnar de colors a Elmer l’elefant utilitzant ruixadors de pintura. Va ser una experiència divertidíssima que ens va permetre expressar la nostra creativitat i deixar volar la nostra imaginació.

Va ser una vertadera festa de colors, on cadascun de nosaltres va tindre l’oportunitat de contribuir a la bellesa del nostre benvolgut elefant.

Ara, els nostres treballs estan penjats en el corredor del col·le perquè tots els puguem apreciar sempre que vulguem. Cada vegada que passem per ací, ens sentim orgullosos del que hem aconseguit i ens recorda la importància de ser nosaltres mateixos i celebrar les nostres diferències.

“Per a ser feliç,
no cal ser igual.
Per a somriure,
no cal ser igual.
Per a divertir,
no cal ser igual,
perquè el color no importarà.”

Fins prompte! i recordeu ser sempre com *Elmer, orgullosos de ser únics i especials!