“Igualtat per a viure, diversitat per a conviure”.

Igualtat per a viure, diversitat per a conviure. Aquest és el lema que hem triat perquè aparega a la porta de la nostra classe de l’institut i que representa el projecte de l’Aula Oberta. Una ocasió més, hem tingut al nostre costat a Vicente Carmona, materialitzant, a través dels seus dibuixos, allò que volíem mostrar. A la porta, apareixen els nostres rostres sense més, mostrant-nos tal com som, oberts i obertes a aquesta experiència des de la nostra autenticitat. Gràcies Vicente, per plasmar-nos amb tant amor com ho fas, per veure’ns amb eixos ulls que trauen la nostra millor versió i per la teua dedicació constant. Eres una part imprescindible de la Panda.

A LA RECERCA DEL “FLUS”

Hui us compartim una gran notícia: l’alumnat de l’Aula Oberta i de Restauració, hem sigut seleccionats per a dur a terme un projecte relacionat amb la dansa-moviment i el teatre. Es titula “A la recerca del Flus” i està dirigit per tres artistes professionals: Julia, Mónica i Andrea, que acudeixen, cada dilluns, al nostre col·le per a ensenyar-nos moltes coses… ens encanta!

Amb elles aprenem a moure’ns per l’espai, a conèixer millor el nostre cos, a entendre les nostres mirades, a treballar en equip… i ens han ensenyat una paraula nova “flus”.

Aquest projecte que iniciarem al gener, està emmarcat dins de “Resistències Artístiques” i coordinat pel Consorci de Museus de la C.V., el Cefire Artístic-expressiu, la Direcció General d’Innovació Educativa i la Secretària Autonòmica de Cultura.

Seguirem contant-vos més novetats…

Masses dolces i salades

Aquests dies hem continuat practicant receptes noves per a poder fer el servei de cafeteria amb les nostres pròpies elaboracions. Hem fet bagels, madalenes i dònuts, mentre anàvem aprenent també la història de cadascun d’aqueixos productes. Ací us deixem algunes fotos de l’elaboració i els resultats.

JUGAR PER A APRENDRE!

En l’etapa de TVA és imprescindible que l’alumnat experimente, descobrisca i innove a través del joc.

Per això, es plantegen jocs, tant individuals com grupals, que potencien l’atenció, la memòria, la discriminació, la creativitat i les habilitats socials.

I tu, a què jugues?