馃數馃煟鈿毆ENTRE PUNTS I FORMES DE COLORS馃敶馃煚馃煛馃煝

Hola de nou!

Hui volem compartir una experi猫ncia incre茂ble que vam tindre quan vam ser a un taller de conte en La Rambleta sobre la reconeguda autora Yayoi Kusama. Durant tot el curs, hem tingut el plaer de submergir-nos en el fascinant m贸n d’aquesta artista i la seua obra inspiradora, i aquesta eixida va ser la culminaci贸 perfecta del nostre aprenentatge.

Abans d’anar al taller del conte, vam fer algunes activitats sensorials en el col路le per a familiaritzar-nos encara m茅s amb la m脿gia de Yayoi Kusama. Ens submergim en una mar de colors, formes i textures, igual que ho fa ella en les seues obres.

Va ser una experi猫ncia fascinant que ens va permetre explorar la nostra creativitat i submergir-nos en el m贸n de l’artista

Durant la visita, ens submergim en les p脿gines dels contes de Yayoi Kusama, on els punts i les formes cobraven vida. Va ser com si estigu茅rem dins de les seues obres, envoltats d’infinites possibilitats i somnis. Yayoi ens convida a veure el m贸n de manera diferent.

Ens encanta realitzar eixides com aquestes, ja que ens brinden una forma 煤nica d’aprendre. No sols ens enriquim amb nous coneixements, sin贸 que tamb茅 ens permet explorar diferents formes d’expressi贸 i desenvolupar la nostra imaginaci贸.

Despr茅s de la visita al taller, aprofitem un ratet al Parc de la Rambleta. Va ser el lloc perfecte per a relaxar-nos i jugar amb els nostres compis. Gaudim de l’aire fresc, la naturalesa i la companyia.

Fins a la pr貌xima aventura!