FESTIVAL D’INFANTIL I 1R I GRADUACIÓ DE 5 ANYS

Estimades famílies,

ahir dimecres 12 de juny a les 18h a l’auditori municipal de Cullera, es realitzà el festival de fi de curs de l’Etapa d’Infantil i de 1r de Primària.

A més, com acabament d’etapa, l’alumnat de 5 anys va fer la seua graduació.

Us deixem el vídeo de l’acte per poder tornar a gaudir-lo o per si no tinguéreu la sort de poder anar.

ESCOLA CANTA

El divendres 7 de de juny, a les 20 h, la nostra escola va fer el concert de Clausura del projecte L’Escola Canta. Concretament, actuaren les classes de 3r i 4t de Primària.

Un concert molt especial, ja que van participar totes les escoles de Cullera, a més de les societats musicals de la població i el conservatori. Un concert multitudinari i molt emotiu.

Enguany, la cantata es titulava “Els súper ODS: Aventura 2030”, obra de la compositora Mª José Belenguer i la lletra del Servei d’Innovació.

Vos deixem un recull de fotos fet per l’Ajuntament de Cullera i el vídeo del final de la cantata.

FESTIVAL DE PRIMÀRIA I GRADUACIÓ DE 6É

Estimades famílies,

ahir, 5 de juny, a les 18h a l’Auditori del Mercat, l’alumnat de 2n, 3r, 4t, 5é i 6é va fer el festival de final de curs. A més, al mateix acte, es va fer la graduació de l’alumnat de 6é, que enguany acaba els estudis a la nostra escola.

Us deixem el vídeo de l’acte per si voleu tornar a gaudir d’ell o per si no tinguéreu la sort de poder estar.

L’ESCOLA DANSA

La nostra escola participa al projecte L’Escola Dansa amb tot l’alumnat de Primària. Tot i que han sigut moltes les representacions de les danses treballades dins d’aquest projecte, en actes especials com el del Dia de la Dona, o a les Trobades del projecte de Foment D’Intercanvis Lingüístics, hui dia 5 de juny hem fet l’acte de clausura a l’Auditori del Mercat de Cullera. Us deixem el vídeo de l’acte perquè pugueu gaudir de l’espectacle tant com ho hem fet nosaltres!!

REBEM AL CEE ENRIC VALOR DE GANDIA

El darrer divendres 31 de maig, després d’anar nosaltres a la seua escola, vam rebre la visita de l’alumnat del CEE Enric Valor de Gandia. Amb aquesta rebuda donàvem per finalitzat el projecte de Foment d’Intercanvis Lingüístics (FIL).

L’alumnat del CEE Enric Valor de Gandia arribà a Cullera a les 10h. Els vam arreplegar al Pàrking del Prado i començarem una visita cultural que va incloure el riu Xúquer, la Casa Consistorial, l’església dels Sants Joans, el Mercat i el Barri del Pou. Durant la visita, l’alumnat va explicar aquestes places, a més del Castell de Cullera.

Una vegada en el Mercat, per descansar, l’alumnat de 5é i 6é va oferir unes danses als visitants.

Per últim, acabàrem la visita al Parc Daniel Clar, on férem diferents activitats musicals i vam obsequiar a les nostres amigues i amics amb una xapa per recordar aquesta meravellosa experiència.

Categories FIL

DIA DEL PIRATA- INFANTIL

El divendres el Cicle d’Infantil es desplaçà al parc Daniel Clar per a viure una autèntica experiència pirata.

En aquesta aventura han conegut al pirata Barba Negra, s’han convertit en la seua tripulació pirata i han sortejat tot tipus de perills que han anat superant per a evitar que el seu enemic el pirata Pata Palo es fera amb el seu tresor.

VISITA AL CEE ENRIC VALOR DE GANDIA

El passat divendres 24 de maig, l’alumnat de 5é i 6é de Primària va fer la visita al CEE Enric Valor de Gandia, dins del projecte de Foment d’Intercanvis Lingüístics (FIL).

Vam treballar junts en diferents tallers per tal de que coneguerem les activitats i projectes que es realitzen a l’Enric Valor: fang, art, esport, taller de producció, cuina, ràdio…

Va ser una experiència molt enriquidora tant per a ells com per a nosaltres. Vos deixem el programa de ràdio que hem fet amb motiu de la visita, a més de l’enllaç a la pàgina web del CEE Enric Valor, on podeu veure un vídeo amb tot allò que vam fer.

Vídeo de la visita al CEE Enric Valor de Gandia

Categories FIL