SETMANA CULTURAL

Vos deixem un resum del que ha estat la setmana cultural d’aquest curs on hem participat tota la Comunitat Educativa i altres agents externs per recaptar diners per a l’associació AFACU. Gràcies a tots i totes els que heu fet que siga així!

CONCURS OUS DE PASQUA

Hui s’ha fet entrega dels premis als participants del concurs de decoració d’ous de pasqua que es va proposar des de l’assignatura de religió catòlica i era obert a tothom.
Gràcies a tots els participants i enhorabona als guanyadors!

DIMARTS SETMANA CULTURAL

Vos deixem algunes imatges del dia d’ahir, primer dia de la setmana cultural! Tot infantil va visitar AFACU per fer tallers i per la vesprada acompanyàrem als seus usuaris a l’auditori del mercat per veure un taller de titelles i al nostre alumnat de 6é amb la batucada! Hui seguim amb la programació prevista, vos la deixem adjunta baix del pas de fotos!

TROBADA MUSIESCOLA IX

Hui, 8 de maig, hem arribat a la culminació del projecte Musiescola, amb la trobada a Tavernes de la Valldigna. L’edició IX estava dedicada a la música i el cinema. Així, totes les activitats tenien aquest tema en comú.

Ha sigut un dia molt intens però molt divertit, amb tot tipus d’activitats, com ara batucada, balls, el cant d’un musical, i l’homenatge al grup valencià Zoo, el qual tanca la seua carrera aquest any 2024 i ens ha regalat un fantàstic concert.

Us deixem un xicotet tast de la Trobada.

CIRCUMSTÀNCIA ESPECÍFICA

Benvolgudes famílies,

Per al procès d’admissió, vos informem que des del Consell Escolar s’han escollit les següents circumstàncies específiques:

-Alumnat nascut de part múltiple. Documentació acreditativa: Llibre de família.

-Condició d’antiga alumna o alumne del propi interessat, d’algun dels seus pares, mares o tutors legals o algun dels germans o germanes d’altres xiquets, xiquetes o adolescents integrants de la família d’acolliment o guardadora amb finalitats d’adopció, de la persona sol·licitant en el centre per al qual demana plaça. Documentació acreditativa: Certificat emés per la direcció del centre.

-Que haja sol·licitat el centre en primera opció.

PRESENTACIÓ 6É DE PRIMÀRIA

Dins del projecte FIL, i per començar a establir relacions amb els nostres companys i companyes del CEE Enric Valor de Gandia, la classe de 6é de Primària ha fet un vídeo per començar a conéixer-nos abans del dia de la trobada. Tenim moltes ganes de compartir moments amb vosaltres!

Categories FIL