English Theatre with Forum Teatre presents….”The Good Wolf” and “Münchausen”.

L’alumnat i professorat del CEIP Les Vessanes hem anat a la Casa de la Cultura aquest matí per a veure una obra de teatre en anglès. “The Good Wolf” ha estat l’obra que han vist, interactuat i gaudit l’alumnat des de 2 anys fins 3r de primària.

L’obra tractava d’un llop que després de ser el protagonista dolent en els contes de La Caputxeta Vermella, Les set cabretes i Els Tres Porquets està cansat de ser el dolent. Diu que té bon cor, que s’ha transformat i que està trist i cansat de ser sempre el protagonista dolent. Vol fer amics i ser un bon animal que ajuda, té sentiments i empatitza amb la resta d’animals i persones.

“Münchausen” conta la història d’un baró noble que conta històries afegint la seva pròpia creativitat i fantasia i vol emprendre un viatge des de Bagdag fins a Viena on necessitarà d’ajudants per arribar amb vaixell i submarí fins el seu destí i trobar-se amb l’emperadriu.

El alumnado y profesorado del CEIP Las Vessanes hemos ido a la Casa de la Cultura esta mañana para ver una obra de teatro en inglés. “The Good Wolf” ha sido la obra que han visto, interactuado y disfrutado el alumnado disfrutado desde 2 años hasta 3º de primaria.

La obra trataba de un lobo que después de ser el protagonista doliendo en los cuentos de Caperucita Roja, Los siete cabritillos y Los Tres Cerditos está cansado de ser el malo. Dice que tiene buen coro, que se ha transformado y que está triste y cansado de ser siempre el protagonista malo. Quiere hacer amigos y ser un buen animal que ayuda, tiene sentimientos y empatiza con el resto de animales y personas.

“Münchausen” cuenta la historia de un barón noble que cuenta historias añadiendo su propia creatividad y fantasía y quiere emprender un viaje desde Bagdag hasta Viena donde necesitará de ayudantes hasta llegar en barco y submarino a su destino y encontrarse con la emperatriz.