TROBE CONVIVÈNCIA  AMBAIXADORS A ALTEA

La MEPA IES Bellaguarda d’Altea i les EPAS IES Porçons i IES Sixto Marco han tingut una trobada convivència en el centre MEPA d’Altea amb un programa bastant complet per a la convivència dels ambaixadors.
Va començar la trobada amb la visualització del vídeo realitzat pels ambaixadors júnior, dels tres centres, sobre els Valors Europeus.

Els  júnior amfitrions van oferir un esmorzar preparat per ells mateixos. A continuació l’IES Sixto Marco va organitzar la dinàmica “Ens coneixem més ben”  consistent a ballar i en interrompre’s la música havien de fer preguntes al company del costat. L’IES Porçons va preparar la dinàmica “unió, afecte i cohesió europea sota el paracaigudes” on després de citar una característica aquells que la tingueren passarien sota el paracaigudes a traure el cap. Finalment la MEPA organitzadora va dissenyar una gymcana pel barri antic d’Altea. Una jornada de verdadera convivència entre els ambaixadors i amb un gran impacte en recórrer el barri antic tots amb les samarretes de la Unió Europea.