PODCAST RÀDIO ISABEL LA CATÒLICA

Durant aquest curs 23-24 hem realitzat un curs del Cefire Artistic-expressiu anomenat REC Radio Expressió Creativa. Aquest curs de formació ens ha ajudat a poder desenvolupar pràctiques per a experimentar amb recursos radiofònics. 

Ens han dotat d’una maleta de recursos materials molt interessant que conté una taula de mescles, micròfons, auriculars i cablejat. 

L’objectiu fonamental del projecte és fomentar la comunicació oral en anglés, valencià i castellà mitjançant projectes interdisciplinars  que treballen competències clau a través de la creació de  podcasts. 

Hem estat treballant durant tot aquest curs per a poder practicar amb l’alumnat i encara que ha estat complicat de realitzar, molts dels alumnes han pogut tindre l’experiència de treballar en l’estació de radio.  

Aquestos són alguns dels exemples que hem pogut realitzar i editar per a poder compartir amb la comunitat educativa. 

Aquest curs la classe de 4 anys A, “Els Conillets” , han treballat el projecte de l’Univers.

Ací ens presenten una de les activitats que han dut a terme; un cal·ligrama.

Gràcies al recurs de la ràdio, l’han pogut gravar, per a que tota la comunitat educativa del CEIP Isabel la Catòlica el puga gaudir. 

Escolteu com de bé ens el reciten! 

En el primer cicle hem gravat una xicoteta mostra de les rutines que treballem cada dia a classe. Ens donem la benvinguda cada matí, expressem les nostres emocions i com ens sentim cada dia, aprenem a dir la data, el temps, dites de les estacions dels anys, ens acomiadem i tot com sempre cantant les nostres cançonetes. Ha sigut molt enriquidor i esperem en un futur poder ampliar tot el material i la formació que ens han proporcionat per treballar-ho amb els alumnes d’una manera dinàmica i lúdica.

En primer lloc, vos presentem la gravació realitzada al primer cicle (en primer i segon):

En el segon cicle s’ha realitzat un projecte en tercer curs, anomenat “All about Monkeys” i un altre en quart “My Amazing Picnic” per a millorar la competència oral en anglés després d’haver llegit els llibres corresponents i realitzar activitats de comprensió i un projecte sobre el tema. 

Seguidament podeu escoltar les gravacions i participacions realitzades:

I finalment vos presentem el projecte realitzat amb l’alumnat de compensatòria del tercer cicle per a tractar de millorar la seua competència oral en valencià. 

A més, hem creat un rap com a producte final d’unes jornades d’ igualtat on van participar tots els alumnes del 3r cicle del poble. La exjugadora de bàsquet Ana Gómez va participar en una xarrada i en un torneig de bàsquet per a fomentar la igualtat en l’esport, i la pràctica d’esport com a hàbit de vida saludable.