Informacio_ES

NOVA MODALITAT DE BATXILLERAT

L’IES L’Estació està d'enhorabona i és que a partir del pròxim curs 2023-2024 incorporarà la modalitat de batxillerat general. Pots demanar més informació a Secretaria del nostre centre.

BEQUES 2023-2024

En data 17 de març de 2023, es va publicar la convocatòria de beques de caràcter general per al curs acadèmic 2023/2024 per a estudiants que cursen estudis postobligatoris.

 + informació

PROVES ACCÉS CICLES FORMATIUS

Recordeu que el ✍️ període d’inscripció ✍️ a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior serà del 20 de març al 31 de març.

Les proves es realitzaran el 22 i 23 de maig.

 + informació

ESPAI ESCOLTA

Naix a l'IES l'Estació l'Espai Escolta. Aquest, és un lloc on pots acudir si NECESSITES PARLAR de tot allò que et preocupa, tant dins com fora de l'institut. Està format per professorat i alumnat que volen AJUDAR-TE. Pots contactar amb nosaltres mitjançant l'enllaç disponible a la pàgina web del centre.

Si ens necessites ESTEM ACÍ!

Batxillerat Nocturn a l’IES l’Estació

No ho dubtes! T'estem esperant! Vine i informa't de les possibilitats del batxillerat nocturn a l'IES l'Estació d'Ontinyent.

+ informació

NOVEDADES

Elecciones Consejo Escolar

10 de noviembre de 2023

El proper 23 de novembre es celebren eleccions al Consell Escolar. Famílies, alumnat i personal dels centres docents estan convocats a votar per a triar les persones que representaran la veu de la comunitat educativa en aquest òrgan de govern.

9 de noviembre de 2023

ERASMUS – DEPARTAMENT DE VALENCIÀ

El projecte COR E+ , pretén posar en valor el patrimoni lingüístic i cultural dels territoris europeus de parla catalana. És un projecte concebut a llarg termini on alumnat de diversos cursos aniran, any rere any, coneixent les característiques lingüístiques i culturals del català arreu d’Europa. Si eres alumna/alumne de 1r d’ESO i esteu interessats, al següent link teniu tota la informació.

Visita Virtual

30 de junio de 2023

Com en tota història, arriba el moment d’acomiadar-se i donar pas a noves oportunitats. La construcció d’un nou edifici representa un nou començament, una oportunitat de créixer i adaptar-se a les necessitats canviants de l’educació. Encara que deixarem arrere aquests murs que ens han protegit i han sigut la nostra llar, portarem sempre en els nostres cors els records i les experiències viscudes ací. Amb l’objectiu de preservar els records i la història d’aquest lloc tan significatiu per a tots nosaltres, hem creat una Visita Virtual a la que podeu accedir mitjançant el següent enllaç. Esperem que us agrade!!!!

ANDANA

Miriam Gonzalez clar 1

RSS L’ANDANA

  • Leyre Tortosa, Premi extraordinari al rendiment acadèmic de l’ESO 4 de diciembre de 2023
    L’Ajuntament d’Ontinyent ha homenatjat 21 estudiants de Primària i Secundària que han sigut reconeguts per la Generalitat Valenciana amb els Premis extraordinaris al rendiment acadèmic del curs 2022/2023, que s’atorguen a l’alumnat que aconsegueix una mitjana de 10 en el seu expedient acadèmic. Aquest acte de la Regidoria d’Educació tenia lloc el Dia Internacional de […]
  • 2n de Gestió Administrativa i 1r i 2n d’AFI visiten les Corts Valencianes 30 de noviembre de 2023
    El grup a la porta de les CortsEl Palau dels Borja, seu de les Corts Valencianes, ha rebut la visita d'una part de l'alumnat de l'IES L'Estació, que aquest mes era atés pels serveis de protocol de la institució que representa a tots els valencians i valencianes. El personal de les Corts va guiar en […]
  • L’IES L’Estació enceta un projecte per a conéixer els parlars catalans d’Europa 29 de noviembre de 2023
    El Departament de Valencià de l’IES L’Estació ha posat en marxa la primera fase del projecte Erasmus COR-E+: Cançons, Oralitat i Rondalles, amb el qual es pretén compartir narracions populars valencianes i alguereses, i així poder valorar els vincles que ens uneixen tant cultural com lingüísticament. És per això que dos representants de l’esmentat departament, […]