Informacio_ES

NOVA MODALITAT DE BATXILLERAT

L’IES L’Estació està d'enhorabona i és que a partir del pròxim curs 2023-2024 incorporarà la modalitat de batxillerat general. Pots demanar més informació a Secretaria del nostre centre.

BEQUES 2023-2024

En data 17 de març de 2023, es va publicar la convocatòria de beques de caràcter general per al curs acadèmic 2023/2024 per a estudiants que cursen estudis postobligatoris.

 + informació

PROVES ACCÉS CICLES FORMATIUS

Recordeu que el ✍️ període d’inscripció ✍️ a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior serà del 20 de març al 31 de març.

Les proves es realitzaran el 22 i 23 de maig.

 + informació

ESPAI ESCOLTA

Naix a l'IES l'Estació l'Espai Escolta. Aquest, és un lloc on pots acudir si NECESSITES PARLAR de tot allò que et preocupa, tant dins com fora de l'institut. Està format per professorat i alumnat que volen AJUDAR-TE. Pots contactar amb nosaltres mitjançant l'enllaç disponible a la pàgina web del centre.

Si ens necessites ESTEM ACÍ!

Batxillerat Nocturn a l’IES l’Estació

No ho dubtes! T'estem esperant! Vine i informa't de les possibilitats del batxillerat nocturn a l'IES l'Estació d'Ontinyent.

+ informació

NOVEDADES

Listados provisionales de subvenciones de alumnado de FP del curso 2023-2024

16 de julio de 2024

A aquest enllaç disposeu dels llistats provisionals de subvencions d’alumnat d’FP del curs 2023-2024

Admisión ESO y Bachillerato 24-25

2 de junio de 2024

El proper 4 de juny s’obrirà el procés d’admissió per a l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat. Aquesta vegada, el procés es realitzarà mitjançant la plataforma Adminova, una eina digital que facilita la gestió de les inscripcions de manera ràpida i senzilla.

Solicitud Beca MEC

20 de marzo de 2024

La passada setmana el Ministeri va publicar la convocatòria de beques per al curs 24/25. Aquestes beques van dirigides a  l’alumnat que el proper curs desitge continuar estudis de FP, batxillerat o Estudis Universitaris.

ANDANA

Miriam Gonzalez clar 1

RSS L’ANDANA

  • Leyre Tortosa recull a València el seu Premi Extraordinari d’ESO 8 de julio de 2024
    El passat mes de juny, el Palau de la Música de València va acollir l’acte de lliurament dels Premis Extraordinaris d’Educació Secundària corresponents al curs 22-23 i allí va estar una de les nostres alumnes, Leyre Tortosa, que ha rebut aquesta distinció pels seus excel·lents resultats obtinguts en l’etapa de l’ESO. Leyre ja va ser […]
  • La Celestina: así sí que apetece ver teatro 2 de julio de 2024
    Crítica de Julia Palacios García, 3er ESO A El 26 de marzo el alumnado de 3º de la ESO del IES L’Estació realizamos una actividad en el Teatro Echegaray, donde dos actores de la compañía Bambalina nos representaron una de las obras más famosas de Fernando de Rojas: La Celestina. Esta actividad fue organizada por […]
  • Jubilació Julio i Paqui 1 de julio de 2024
    Aquest final de curs hem dit adeu a dos companys de l’IES L’Estació, Julio Juan García i Paqui Font Giner, que s’han jubilat després d’un bon grapat d’anys de dedicació a la docència i a l’administració, respectivament. Tots dos, amb un somriure on aflorava agraïment i nostàlgia a parts iguals, foren els protagonistes de la […]