Informacio_ES

JORNADA PORTES OBERTES

l'IES l'Estació presenta les seues jornades de portes obertes per poder donar a conèixer la nostra oferta formativa d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. La recepció d'aquestes serà al saló d'actes del centre en les dates següents:

BATXILLERAT 25 abril (19:30)

ESO 27 abril (19:30)

CICLES FORMATIUS 12 maig (19:00)

NOVA MODALITAT DE BATXILLERAT

L’IES L’Estació està d'enhorabona i és que a partir del pròxim curs 2023-2024 incorporarà la modalitat de batxillerat general. Pots demanar més informació a Secretaria del nostre centre.

BEQUES 2023-2024

En data 17 de març de 2023, es va publicar la convocatòria de beques de caràcter general per al curs acadèmic 2023/2024 per a estudiants que cursen estudis postobligatoris.

 + informació

PROVES ACCÉS CICLES FORMATIUS

Recordeu que el ✍️ període d’inscripció ✍️ a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior serà del 20 de març al 31 de març.

Les proves es realitzaran el 22 i 23 de maig.

 + informació

ESPAI ESCOLTA

Naix a l'IES l'Estació l'Espai Escolta. Aquest, és un lloc on pots acudir si NECESSITES PARLAR de tot allò que et preocupa, tant dins com fora de l'institut. Està format per professorat i alumnat que volen AJUDAR-TE. Pots contactar amb nosaltres mitjançant l'enllaç disponible a la pàgina web del centre.

Si ens necessites ESTEM ACÍ!

Batxillerat Nocturn a l’IES l’Estació

No ho dubtes! T'estem esperant! Vine i informa't de les possibilitats del batxillerat nocturn a l'IES l'Estació d'Ontinyent.

+ informació

NOVEDADES

Procedimiento de admisión curso 2023-2024

19 de abril de 2023

Ja està publicada la RESOLUCIÓ per la qual s’estableix el calendari i les instruccions respecte al procediment d’admissió de l’alumnat d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat per al curs 2023- 2024

Jornada de puertas abiertas

19 de abril de 2023

El IES Estació presenta sus jornadas de puertas abiertas para poder dar a conocer nuestra oferta formativa de ESO, Bachillerato y Ciclos Formativos.

ANDANA

Miriam Gonzalez clar 1

RSS L’ANDANA

  • Qüestionari de 30 segons sobre drets humans a Qatar 30 de mayo de 2023
    Una gran majoria som conscients que Qatar no és, precissament, un paradís dels drets humans. Sobre aquesta qüestió estan investigant els joves de 1r d'ESO de l'IES L'Estació. Es per això que ens han facilitat el següent qüestionari per a contestar en mig minut. Segur que ens ho agrairan.Enllaç per a contestar l'enquesta
  • Graduacions de Batxillerat del curs 22-23 29 de mayo de 2023
    Foto de famíliaL’alumnat de 2n de Batxillerat de l’IES L’Estació va celebrar el passat divendres la seua gala de graduació en un ambient distés i familiar que posa punt final a un curs acadèmic marcat per la tornada a la normalitat. L’encontre amb les famílies, els amics i la resta de la comunitat educativa es […]
  • Contesta aquesta enquesta en 30 segons sobre els vapers 26 de mayo de 2023
    L'alumnat de 1r d'ESO de l'assignatura de Projecte interdisciplinari ha encetat una recerca sobre els vapers o cigarretes electròniques. Per a completar la seua investigació necessiten recollir el major nombre de respostes d'aquest qüestionari que han elaborat. Per aquest motiu, vos fem arribar aquest enllaç per a contestar unes preguntes que no vos llevaran més […]