Informacio_ES

NOVA MODALITAT DE BATXILLERAT

L’IES L’Estació està d'enhorabona i és que a partir del pròxim curs 2023-2024 incorporarà la modalitat de batxillerat general. Pots demanar més informació a Secretaria del nostre centre.

BEQUES 2023-2024

En data 17 de març de 2023, es va publicar la convocatòria de beques de caràcter general per al curs acadèmic 2023/2024 per a estudiants que cursen estudis postobligatoris.

 + informació

PROVES ACCÉS CICLES FORMATIUS

Recordeu que el ✍️ període d’inscripció ✍️ a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior serà del 20 de març al 31 de març.

Les proves es realitzaran el 22 i 23 de maig.

 + informació

ESPAI ESCOLTA

Naix a l'IES l'Estació l'Espai Escolta. Aquest, és un lloc on pots acudir si NECESSITES PARLAR de tot allò que et preocupa, tant dins com fora de l'institut. Està format per professorat i alumnat que volen AJUDAR-TE. Pots contactar amb nosaltres mitjançant l'enllaç disponible a la pàgina web del centre.

Si ens necessites ESTEM ACÍ!

Batxillerat Nocturn a l’IES l’Estació

No ho dubtes! T'estem esperant! Vine i informa't de les possibilitats del batxillerat nocturn a l'IES l'Estació d'Ontinyent.

+ informació

NOVEDADES

Solicitud Beca MEC

20 de marzo de 2024

La passada setmana el Ministeri va publicar la convocatòria de beques per al curs 24/25. Aquestes beques van dirigides a  l’alumnat que el proper curs desitge continuar estudis de FP, batxillerat o Estudis Universitaris.

Pruebas de acceso a los ciclos de grado medio y superior 2024

10 de febrero de 2024

Convocades les proves proves d’accés als cicles de grau mitjà i superior l’any 2024

Charlas AMPA – Prevención de la depresión y la ansiedad en la juventud

30 de enero de 2024

El proper dimarts 6 de febrer tindrà lloc la primera de les xerrades organitzades per AMPA/AFA. Amb el títol «Prevenció de la depressió i l’ansietat en la joventut»

ANDANA

Miriam Gonzalez clar 1

RSS L’ANDANA

  • El cervell addicte: què li passa al cervell quan es troba amb drogues 12 de abril de 2024
    L’alumnat de la matèria de Biologia de 2n de Batxillerat ha assistit fa escasses setmanes a una interessant conferència titulada El cervell addicte, emmarcada dins del programa “Despertant les vocacions científiques”, de la Càtedra de Divulgació científica de la Universitat de València. L'activitat, que va tindre lloc al saló d’acte de l’IES Pou Clar, va […]
  • Monòlegs científics de Big Van Ciència 11 de abril de 2024
    L’alumnat de 3r d’ESO i del Batxillerat Científic de l’IES L’Estació ha pogut gaudir dels monòlegs científics de la companyia Big Van Ciència, que el passat mes de març estigué a la Sala Gomis compartint coneixements amb els joves en un espectacle no exempt d’humor, en el qual intervingueren de manera voluntària alguns dels nostres […]
  • Resum en fotos de la III Cursa solidària 9 de abril de 2024
    Abans de les vacances de Pasqua, vos informàvem de la III Cursa solidària que va organitzar el Departament d’Educació Física. Aquesta setmana, quan encetem el tercer trimestre, vos oferim les fantàstiques fotos que el nostre company Toni Ferrero va realitzar durant la realització d’aquesta activitat.