Viatge de fi de curs de 4t d’ESO a Tenerife.

Del 17 al 21 de juny, trenta-dos alumnes de 4t d’ESO i tres professors del nostre IES, han estat de viatge de fi de curs a l’illa canària de Tenerife. El primer dia, després de volar des d’Alacant fins a Tenerife, van poder visitar el Puerto de La Cruz i Los Lagos Martínez. L’endemà, van realitzar una excursió al Teide, eixint des del nivell del mar i pujant fins a la base (2356 m d’altitud), on van agafar la cabina funicular fins a l’estació superior, situada a 3555 m d’altitud. El dimecres, van pujar a un vaixell per anar a la recerca de cetacis, on van veure de molt a prop balenes pilot, dofins mulars i, fins i tot, tortugues marines. Seguidament, van navegar fins a la costa oest de l’illa per veure els penya-segats de Los Gigantes, on van disfrutar d’un bany en l’oceà Atlàntic. El dijous, van passar un dia divertidíssim al parc aquàtic Siam Park. Finalment, el divendres 21 van fer una excursió, en primer lloc, a Icod de los Vinos, on van visitar el parc del Drag Mil·lenari i, en segon lloc, les piscines naturals de Garachico. Ja de vesprada, es van traslladar a l’aeroport per emprendre el viatge de tornada.