ATENCIÓ!! ÚLTIMA HORA!!SUSPESES LES FINALS DE COLPBOL DEL DIMECRES 24.

Acabem de rebre el següent comunicat de l’Associació Esportiva Colpbol: “Ens sap molt greu comunicar que donada la confirmació de les inclemències meteorològiques previstes per els propers dies (probabilitat de pluja de 90%) no ens queda altra opció que ajornar les jornades del dimecres 24 de les Finals de Colpbol 2023.Estem barallant possibles dates alternatives però de moment la setmana pròxima també dona previsió de pluja, pel que no podem fixar altra data exacta a hores d’ara.En qualsevol dels casos convocarem una reunió amb els centres implicats per dilluns o dimarts vinent per valorar opcions i alternatives

Des del Departament d’Educació Física ja anirem informant-vos.

Recordeu que el dimecres 24 hi haurà classe normal.