Activitats Físiques a l’últim divendres del mes d’octubre

Activitats Físiques a l'últim divendres del mes d'octubre

Avuí 28 d'octubre ens hem quedat més de 180 alumnes de tots els nivells educatius a realitzar diferents activitats físiques al migdia i a la tarda. En concret hem practicat voleibol, escalada, bàsquet, tennis-taula, bàdminton, tennis i futbol-sala. Ha sigut tot un èxit de participació i l'alumnat ha compartit amb molt bona actitud i companyerisme unes hores d'activitat física saludable i no competitiva. Agraïm des del departament d'Educació Física l'ajuda d'Isabel, una de les nostres superprofes d'Anglés.

Estigau tothom atents perquè els propers dies anunciarem algunes activitats a realitzar en família!!

Bon cap de setmana i bon poooooont!!

Si voleu veure més fotos cliqueu al següent enllaç:

FOTOS OCTUBRE

SOM ESCOLA.....FEM ESPORT!!