REUNIÓ D’INICI DE CURS

Estimats pares i mares:

Els informem que el pròxim dia 5 d’octubre es realitzarà en l’IES la Reunió d’inici del curs escolar amb el tutor/a dels seus fills i filles en horari de vesprades. Els recordem la importància d’assistir a aquesta, ja que es tractaran els aspectes més rellevants per al seu progrés i integració en l’entorn escolar.

Els pares i mares de l’alumnat de 1r ESO, 2n ESO i FPB estan convocats a les 17.00 hores.

Els pares i mares de l’alumnat de 3r ESO, 4t ESO, 1r i 2n BATXILLERAT i CICLE GRAU MITJÀ estan convocats a les 17.30 hores.

Preguem que siguen puntuals i agraïm la seua col·laboració.

11 DE SETEMBRE JORNADA D’INICI DEL CURS

L’entrada de l’alumnat es realitzarà de manera escalonada al llarg de tota la jornada lectiva. *Ell horari d’entrada i permanència en el Centre serà el que es relaciona a continuació. No hi haurà servei de transport per a l’entrada però si a l’eixida per a l’alumnat que l’ha sol·licitat que podrà utilitzar el transport escolar a les 13.50:

⇒ 1r ESO: 9:00 – 13.50 h

⇒ 2n ESO: 10.00 – 13.50 h

⇒ 3r ESO: 11.00 – 13.50 h

⇒ 4t ESO: 12.00 – 13.50 h

⇒ 1r Batxillerat / 2n Batxillerat: 12.30 – 13.50 h

⇒ *FPB 1r i 2n: 11.30 – 13.50 h

⇒ *CGM Activitats Comercials 1r i 2n: 12.00 -13.50 h

⇒ *CGS: Gestió de Vendes i Esp. Comercials 1r i 2n: 12.30 -13.50 h

⇒ *CGS Dietètica: 1r: 12.30 – 13.50 h

Els llibres de text del Banc de Llibres de l’alumnat de l’ESO s’entregaran en la jornada d’acolliment.

JORNADA-INICIO-CURSO-2023-2024

Dilluns 17 Juliol: Tancat per festivitat local

El Centre romandrà tancat el dilluns 17 de juliol

El 17 de juliol se celebra a Orihuela l’Aniversari de la Reconquesta de la Ciutat. Celebració que es duu a terme amb l’exposició pública de la Senyera de tots els oriolans, anomenada L’Oriol. Aquesta singular bandera es passejarà pels carrers oriolans durant el Dia de l’Ocell.

Durant tot restant el mes de juliol el centre romandrà obert per a atenció al públic en horari de

JULIO OBERT de 9.00-14.00 hores

Moltes gràcies.

Graduació promoció 2022-23 de 2n Grau Bàsic en Serveis Comercials i 4n de l’ESO

Aquest dijous 22 de juny a les 19.00 hores celebrarem a les instal·lacions de l’IES Platja Flamenca la graduació dels nostre alumnat de la promoció 2022-23 de:

  • 2n DE GRAU BÀSIC EN SERVEIS COMERCIALS
  • 4n DE L’ESO

L’obertura de les portes serà a les 18.30 hores

L’ASSISTÈNCIA A LA GRADUACIÓ ÉS NOMÉS PER A ALUMNAT QUE ES GRADUA I PER A FAMILIARS. NO ES PERMETRÀ L’ENTRADA A ALUMNAT D’ALTRES CURSOS, SI NO VENEN AMB ELS PARES/ MARES .
SIGUEU PUNTUALS 

ESPEREM LA VOSTRA ASSISTÈNCIA

Dijous 22 de Juny: Reunió Informativa per a pares d’alumnes comencen 1r ESO

Circulars Informatives per a a els alumnes de sisé de primària dels col·legis de primària adscrits a l’IES PLATJA FLAMENCA ( CEIP ELS DOLSES i CEIP PLATGES D’ORIHUELA) que l’any que ve comencen en l’IES 1r ESO on convidem als pares dels alumnes de sisé de primària a una reunió informativa dijous que ve 22 en diferents horaris.

CIRCULAR-LOS-DOLSES

CIRCULAR-PLAYAS-ORIHUELA

Informació procés d’admissió en cicles formatius

Aquest pròxim curs 2023/2024 l’IES Platja Flamenca oferta dos cicles formatius de grau superior en horari de vesprada:

Gestió de vendes i espais comercials (família professional de comerç i màrqueting)
– Dietètica (família professional de sanitat)

Aquest pròxim curs 2023/2024 l’IES Platja Flamenca oferta un cicles formatiu de grau mitjà en horari de vesprada:

Activitats comercials (família professional de comerç i màrqueting)

Els qui estiguin interessats contacteu amb l’IES Platja Flamenca en el 966 74 83 85

Fira Comarcal de Formació Professional

Entre els mesos de març, abril i maig, Conselleria d’Educació, Cultura i Esport celebrarà un recorregut de Fires pertot arreu tota la Comunitat Valenciana, amb el repte de presentar les ofertes formatives comarcals d’FP integrada i reforçar la difusió i l’orientació acadèmica i professional.

Aquest 12 de maig en el Pavelló Esportiu Bernardo Ruiz d’Orihuela se celebrarà la FIRA COMARCAL DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL corresponent a la Vega Baixa.

L’objectiu de la fira és “acostar la formació professional, els cicles i les famílies a la població”. En aquest sentit, la mostra està dirigida a alumnes de tercer i quart curs de l’ESO, de Batxillerat i de graus de formació professional mitjà i bàsic perquè puguen obtindre informació sobre possibles cicles que puguen estudiar.

A aquest esdeveniment assistirà l’IES Platja Flamenca per a presentar la seua oferta educativa en FP Comerç i Màrqueting (Graus Bàsic, Mitjà i Superior)

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Orihuela, María García, indica que “és una bona oportunitat perquè els interessats s’acosten i puguen fer un mapa d’on estan cicles en cadascun dels municipis de la comarca”

“Es mostraran els cicles, cursos i graus per a informar la població que vulguen fer-los”. “És una bona oportunitat perquè els interessats s’acosten i puguen fer un mapa d’on estan els cicles en cadascun dels municipis de la Vega Baixa”, ha dit la regidora d’Educació, qui ha manifestat que “a la comarca hi ha una àmplia oferta” d’aquesta mena de formació.

Concejala de Educación del Ayuntamiento de Orihuela, María García

“És interessant per a l’alumnat que estan acabant els seus estudis i han de pensar en el seu futur”, ha dit. Així mateix, ha considerat que les persones ocupades i aturades de la comarca també poden conéixer dades útils de la Formació Professional, ja que hi haurà empreses convidades que col·laboren amb els centres formatius, així com representació de Labora FP. Belmonte ha avançat que seran presents 19 famílies professionals i uns 60 cicles formatius, per la qual cosa “és un bon moment d’acostament per a aqueixa realitat del que s’estudia” en la Formació Professional. “Aquesta fira és la manera més real que el visitant veja el que s’estudia”, ha conclòs.

Tota la ciutadania, vinculada en aquestes comarques, queda cordialment convidada a les Fires Comarcals!

.