IX Olimpíades de llengües clàssiques

El passat 30 de març els alumnes María Dolores Bustos Gil, Alicia Negrete Martínez-Conde i Víctor M. Mallorquín Pérez de 2n del Batxillerat d’humanitats, en representació del centre, van participar en les IX Olimpíades de llengües clàssiques organitzades per l’Universitat d’Alacant.

L’objectiu d’aquestes olimpíades és estimular l’estudi de les llengües clàssiques i la seua cultura entre els estudiants, premiar l’esforç i l’experiència acadèmica, a més de servir de pont d’encontre entre l’ensenyament secundari i l’universitat.

Les proves, amb una durada de 2,5 hores, estan dividides en dos parts. En la primera part, els participants responen a qüestions culturals, lliteràries i històriques relacionades amb el grec i el llatí. En la segona part, es tracta de traduir i interpretar dos textos, un grec i l’altre llatí.

La decisió del tribunal qualificador, format per professorat de l’universitat d’Alacant, després de la correció i valoració dels exercicis de les 73 persones participants, procedents de totes les poblacions de la província d’Alacant, decidió felicitar als nostres participants i premiar amb l’accèssit 3 a Víctor M Mallorquín Pérez per haver sigut elegit el seu exercici entre els millors.

Enhorabona als tres!!