ADMISSIÓ I MATRÍCULA

Informació d'admissió i matricula

Normativa i informació completa de l'admissió de la Generalitat Valenciana. Prem aqui.

Per a soliciar plaça per al curs pròxim has d'entrar en l'assistent corresponent als estudis que desitges cursar (ESO, Batxillerat, FP Bàsica, FP presencial, FP Semipresencial) www.telematricula.es

Alumnes que finalitzen l'etapa debén participar en el procés d'admissió per al curs següent.

Requisits d'accés a la Formació Professional. Prem aqui.

 

MATRÍCULA BATXILLERAT CURS 24-25

Per MARIA TERESA, JUAN DIAZ | 25 de juliol de 2024

Formalització de matrícula per a batxillerat presencialment. Del 25 al 31 de juliol de 2024.Per a distribuir la matrícula i evitar aglomeracions se cita per a matricula als alumnes, en la mesura del possible, en les següents dates: – Bach. de Ciències: divendres 26 de juliol de 9 a 14 hores– Bach. d’Humanitats i CCSS: dilluns 29 de … Llegir més

MATRÍCULA D’FP SEMIPRESENCIAL

Per MARIA TERESA, JUAN DIAZ | 23 de juliol de 2024

Després de la publicació dels llistats definitius d’admissió s’ha de formalitzar la matrícula sinó es perdrà la plaça obtinguda. Si esteu en llista d’espera podeu usar el formulari de LLISTA D’ESPERA que estarà obert des del 24 de juliol fins al 3 d’agost. Tota eixa informació es recuperarà i es farà tota el possible per … Llegir més

CALENDARI I FULLES DE MATRICULA FP PRESENCIAL

Per MARIA TERESA, JUAN DIAZ | 22 de juliol de 2024

Per a distribuir la matrícula en diversos dies i evitar aglomeracions s’ha establit un calendari perquè els alumnes vengen a formalitzar la matrícula presencialment si així ho volen, encara que poden realitzar-la en línia a través de la plataforma Adminova i pujar els documents en la mateixa plataforma. Documents que cal adjuntar si fas la … Llegir més

LLISTAT ADMESOS I MATRÍCULA ESO

Per MARIA TERESA, JUAN DIAZ | 22 de juliol de 2024

Llistats d’admesos i no admesos definitius d’ESO Formalització de matrícula: Recollida de sobres en consergeria del centre Dates de matrícula des del 22 de juliol fins al 26 de juliol de 2024. De manera PRESENCIAL ne la secretària del centre. Horari d’atenció al públic de 10-13.30 hores. Si durant l’admissió vas marcar alguna de les … Llegir més

LLISTATS PROVISIONALS BATXILLERAT

Per MARIA TERESA, JUAN DIAZ | 16 de juliol de 2024

S’han publicat els llistats provisionals d’admesos i no admesos per a bachillereto. Reclamacions o al·legacions a través de la plataforma de la Conselleria Adminova. El detall de la baremació de la sol·licitud la pot consultar cada usuari a través de la mateixa aplicació, polsat en Accions i desplegat la baremació. ==> Admesos ==> No admesos

Llistats provisionals d’admissió FP

Per MARIA TERESA, JUAN DIAZ | 9 de juliol de 2024

A continuació es publiquen els llistats d’admesos i no admesos de cicles formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior. IMPORTANT: Si es vol realitzar una reclamació o al·legació s’ha de fer per Adminova i s’ha de descriure exactament el que es vol reclamar, per exemple: tipus d’accés, nota del requisit, etc. Has de tindre … Llegir més

Llistats provisionals FP Bàsica

Per MARIA TERESA, JUAN DIAZ | 5 de juliol de 2024

Polsa sobre el text per a descarregar el tipus de llistat: Període de reclamació des del 5 al 8 de juliol a través de l’aplicació d’admissió de GVA.

Informació pública relativa a l’admissió d’ESO i Batxillerat per a curs 24-25

Per MARIA TERESA, JUAN DIAZ | 4 de juny de 2024

Informació relativa al procés d’admissió que els aspirants als estudis d’ESO o Batxillerat han de conéixer: RESOLUCIÓ de 25 d’abril de 2024, del director general de Centres Docents, per la qual s’establix el calendari i es dicten instruccions respecte al procediment d’admissió de l’alumnat en els centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat … Llegir més

Sessió informativa ADMISSIÓ FP 24-25

Per MARIA TERESA, JUAN DIAZ | 26 de maig de 2024

Dijous passat 23 de maig es va celebrar una videoconferència per a explicar i aclarir alguns dubtes de l’admissió de cicles formatius per al curs 2024-2025. Per a aquells que no vau poder assistir us deixe la gravació del vídeo ací.

MATRÍCULA ALUMNES ESO- BATXILLERAT DEL CENTRE

Per MARIA TERESA, JUAN DIAZ | 16 de maig de 2024

¿qué hacer para seguir estudiando el curso que viene si ya soy alumno de presencial? Matricúlate, mira el calendario y la forma de hacerlo.

Cap a un centre sostenible

El present projecte s’emmarca dins del compromís adquirit amb la Regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament d’Alacant, dins del projecte municipal “L’escola sostenible”, amb l’objectiu d’iniciar un programa integral d’educació ambiental en l’IES Mare Nostrum.

Dins de l’Agenda 2030, L’Educació per al desenvolupament sostenible (EDS) és una part essencial. Els joves de hui són les generacions futures que hauran de prendre decisions importants per al planeta i la humanitat.

Durant el curs passat, va sorgir la idea de posar en funcionament un hort escolar que permetera als alumnes i alumnes interaccionar directament amb el medi ambient i relacionar-lo amb temes com el consum, l’alimentació, la salut, el reciclatge, el desenvolupament dels pobles i amb valors com l’equitat i la solidaritat, servint al mateix temps com a estratègia per a la millora de la convivència.

Objectius “Cap a un centre sostenible”

Objectiu general

L’objectiu principal és implicar a tota la comunitat educativa en la reducció real de l’impacte ambiental en el centre, promovent una actitud responsable davant els problemes del nostre planeta.

Objectius específics

  • Promoure entre els alumnes i alumnes, professorat, famílies i personal d’administració i servei, hàbits responsables, fomentant un ús més sostenible dels recursos.
  • Facilitar una formació ambiental als professors que permeta al seu torn formar als alumnes i alumnes quant a l’educació ambiental per al desenvolupament sostenible.
  • Integrar i desenvolupar continguts sobre l’educació ambiental en totes l’àrees i cursos, amb la finalitat de convertir al centre en agent que propicie el canvi d’actituds per a un futur viable del nostre planeta.
  • Conscienciar a l’alumnat sobre la repercussió i influència del seu comportament en el medi ambient, així com la necessitat de respostes actives i responsables en la resolució de problemes ambientals.
  • Educar en els valors de respecte cap als éssers vius i medi ambient.
  • Contribuir en el desenvolupament de la personalitat i les capacitats de l’alumnat, sabent que seran les persones adultes del futur i que, per tant, hauran de mantindre una relació respectuosa amb el medi ambient.

Capitule 1 del seminari de ràdio. El guió

En aquest capitule parlem de com podem elaborar un guió per a posteriorment gravar un podcast en el nostre estudi d’Onda Mare.

S’han consultat diferents fonts i resumim un capítol sobre guió del llibre “Podcasting: així ho faig jo i així ho pots fer el teu” de l’autor i podcaster Emilio Cano. Emilio és creador d’alguns podcasts com Emicar daily, Weekly i Promopodcast.

Principalment tenim 4 passos:

  1. Presentació
  2. Introducció
  3. Desenvolupament del tema
  4. Comiat

Hem de parar atenció a l’acompanyament musical o sonor del nostre podcast, això es diu la producció sonora del podcast, per a això hem de descarregar música sense drets d’autor, o Creative Commons Rights o pagar els drets de la música amb drets. La nostra música sense drets d’autor és la cançó “Bad luck blues”. L’hem descarregada d’https://www.purple-planet.com.

Us deixe un post i un vídeo de YouTube on trobar aquesta música sense drets d’autor o amb drets Creative Commons.

Si vols escoltar aquest capítol 1 prem sobre l’enllaç: Capítol 1. El guió.

Donar-li les gràcies a Juanma Matas, el nostre Màster i controlador de so en l’elaboració del podcast, que sense ell això no hauria sigut possible i a Rocio Arques i Marisol Sampere per la seua participació en l’enregistrament.

INSCRIPCIÓ PROVES ACCÉS 2024

Normativa i calendari

Termini per a la inscripció: Del 20 al 28 de març de 2024, tots dos inclusivament.

Condicions d’accés:

  • Grau Mitjà: Tindre 17 anys d’edat o complir-los durant el 2024.
  • Grau Superior: Tindre 19 anys d’edat o complir-los durant 2024.

Es poden entregar les sol·licituds de manera presencial en la secretària del centre, vens amb els documents emplenats i impresos i ens els lliuraments.

Si no pots vindre ens els pots enviar per correu electrònic a l’adreça 03012736.secretària+ppaa@edu.gva.es. Recorda que has d’incloure TOTS els arxius en el correu electrònic, tal com ho faries si els portares en persona al centre.

Ací tens els impresos i la informació per a inscriure’t.

GRAU MITJÀ

GRAU SUPERIOR