Sol·licitud Taxa 046 per a expedició de títols de Tècnic (cicle mitjà), Tècnic Superior (cicle superior) i Batxiller

Taxa 046 per a expedició de títols de Tècnic (cicle mitjà 20,60 euros), Tècnic Superior (cicle superior 50,70 euros) i Batxiller 44,50 euros

EXEMPLE TAXA 046 MANUAL PDF AMB IMAGENES: https://drive.google.com/open?id=1amncvygknxprl8n_o9z6xtny

 

Per l'expedició títol una vegada finalitzat i superat el nivell, és necessari abonar la taxa 046 corresponent en qualsevol banc o pagament telemàtic amb targeta de crèdit-carregue en compte o certificat digital i compte bancari. (Exempts del pagament alumnes de E.S.O.)

1. Podeu imprimir la taxa 046 del següent enllaç:

http://www.ceice.gva.es/doc046/gen/es/tasas.asp?idf=titulos

2. En ORGANO GESTOR, tria l'opció ALACANT.

3. En títol, marca el titule corresponent, Tècnic, Tècnic Superior o Batxiller.

4. Si eres família nombrosa general o especial, marcar l'opció i entregar en secretària fotocopia i original del llibre de família nombrosa o carnet de família nombrosa.

5. Emplenar les dades que demana el formulari i prémer en el botó ACCEPTAR.

6. Prem a imprimir i abonar en qualsevol banc o pagament telemàtic pas-2 opcional. Una vegada abonat i segellat pel banc, entregar en secretaria i recollir el certificat de notes. (Opcional: També opció de pagament telemàtic mitjançant targeta crèdit o carregue en compte i amb compte bancari-certificat digital)

 

El títol, una vegada entregada la taxa pagada en secretaria, tarda 2 anys a rebre'l el centre. Per a acreditar la finalització dels teus estudis, sol·licitar un certificat de nota mitjana i imprimir del siguiene enllace la taxa de 2,10 per a l'expedició del certificat:

Sol·licitar certificat de qualificacions-notes. Imprés per a pagament de Taxa 046 de 2.10 euros.