ACTIVITAT “SENDERISME PER L’EMBASSAMENT D’ULLDECONA”

Departament d’Educació Física. 2-11-23.

El passat dimarts 31 d’octubre, des del departament d’Educació Física de l’IES Leopoldo Querol, es va organitzar una activitat extraescolar de caràcter voluntari on aquell alumnat de 4t d’ESO que va voler va gaudir d’una excursió de 9 km pels voltants de l’Embassament d’Ulldecona, participant un total de 83 alumnes.

El punt d’eixida era el pont de l’embassament, on ens van deixar els autobusos. Des d’allí, i sempre amb l’ajuda de tres guies, vam envoltar l’embassament i vam pujar fins a les Mines de Ferro, passant pel Forn del Vidre, on vam poder esmorzar tranquil·lament. Abans de baixar, vam poder gaudir de les increïbles vistes que hi ha a la part alta de la serra.

Una volta finalitzada la ruta de 9 km, els autocars ens van tornar cap a l’institut, arribant a les 15:10h.

És important recalcar que tot l’alumnat va poder realitzar la ruta sense cap problema i vam gaudir d’un matí de senderisme per l’Embassament d’Ulldecona i la Tinença de Benifassà, uns dels tants preciosos paratges que podem trobar a la nostra zona.