BIBLIOTECA TUTORITZADA DE L’IES LEOPOLDO QUEROL

A finals de setembre va donar inici la biblioteca tutoritzada de l’IES Leopoldo Querol, un programa d’ampliació del temps d’aprenentatge, d’orientació i reforç per a l’avanç i suport en l’educació. Aquest programa està destinat a tot l’alumnat de l’ESO que vulga assistir-hi de forma voluntària, ja que es realitza les vesprades de dilluns a dijous des de les 17.00 hores fins les 18.50.  

Allí, l’alumnat podrá comptar amb l’ajuda de professorat de l’IES Leopoldo Querol per a fer treballs, llegir, estudiar, buscar informació, a més de poder dedicar també temps als deures en un espai agradable i lúdic. 

Aquest curs, a diferencia de l’any anterior, la biblioteca tutoritzada de l’IES Leopoldo Querol es realitza en les instal·lacions del CEIP Misericòrdia.  

Vine a la biblioteca tutoritzada!