CELEBRACIÓ DEL DIA DELS BIBLIOTEQUES A L’IES LEOPOLDO QUEROL

El 24 d’octubre a l’IES Leopoldo Querol s’ha celebrat el dia dels  biblioteques per recordar la destrucció de la biblioteca de Sarajevo, incendiada aquest dia en l’any 1992 durant la guerra dels Balcans. Per aquest motiu, hem preparat una activitat per commemorar aquest dia engalanant la biblioteca del nostre centre. 

Des de les tutories del centre s’ha realitzat una campanya de conscienciació per a donar-li rellevància a aquest dia i recordar la gravetat dels fets ocorreguts en l’any 1992 a través d’una sèrie de material audiovisual escollit per la comissió de Foment de la lectura. L’alumnat, durant l’hora del pati, ha acudit a la biblioteca per escriure en una cartolina quin llibre salvaria si és cremés la biblioteca. Després, aquestes cartolines han sigut penjades a la biblioteca del centre a mode de bandereta decorativa. 

D’aquesta manera, noms d’obres literàries que els nostres alumnes han considerat imprescindibles és poden admirar si alcem la vista dins la biblioteca de l’IES Leopoldo Querol.