Més jocs inclusius al pati de l’IES Leopoldo Querol

IES LEOPOLDO QUEROL. Departaments d’Història i de Llatí

Aquest divendres 20 d’octubre hem començat el següent torneig de jocs als pati després del torneig de connecta 4 que ja vam fer. Aquesta vegada es tracta del popular joc del Dobble. L’acollida no ha pogut ser més exitosa: 17 alumnes s’han apuntat al torneig. Durant aquesta setmana hauran de fer servir la seva rapidesa visual per tal de trobar les semblances entre les cartes i així aconseguir punts. També cal dir que, per a donar més emoció, cada dia faran una modalitat diferent del joc. D’aquesta manera, un dia podran sumar punts al seu marcador, però al següent podran perdre punts si no són prou ràpids. Diversió assegurada per a tots els participants! Al final hi haurà premi per al guanyador però tranquils, ningú se n’anirà de buit. Els patis al Leo són per a jugar i passar-ho bé entre tots!