VIATGE FI DE CURS 4t ESO A ANDALUSIA

3. CÒRDOVA

El dia d'avui hem gaudit d'una magnífica estada a Còrdova. Després d'arribar a la ciutat i allotjar les nostres pertinences a l'hotel hem gaudit de temps lliure per visitar Còrdova al nostre gust i ens hem dividit en grups lliures.

Hem acordat reunir-nos a l'hotel a les 15:15, així que després d'un matí de tastar la gastronomia cordovesa, visitar alguns monuments de la ciutat o simplement gaudir d'una passejada pels culturals carrers, ens trobem a l'hotel, on després d'un breu descans ens hem reunit en grups per classes amb diversos guies turístics, que ens han brindat una magnífica visita per la Mesquita de Còrdova. Posteriorment, després d'una hora i mitja visitant el monument, una mica més tard ens han fet una altra visita, aquesta vegada dramatitzada per la ciutat, el call, les cases de pati... Entre altres zones significatives de Còrdova.
En acabar la visita hem tornat a l'hotel, on hem sopat i després d'una estoneta de lleure a l'hotel s'ha fet l'hora de dormir.

Ha estat una experiència molt bona, i ens ho hem passat molt bé 😀

2. MOTRIL
Avui dia 9 d'abril ens hem aixecat ben prompte per poder gaudir d'un dia a la platja de Motril (Granada).

Primer ens han dividit per grups per fer diferents activitats aquàtiques com windsurf, paddle surf, kayak...
Després ens han donat temps per menjar i una mica de temps lliure. Alguns han jugat a voleibol, futbol, pàdel... Altres han triat continuar amb les activitats nàutiques.
De tornada ens han deixat una estoneta per visitar el centre comercial de Nevada Shopping.
Finalment, hem arribat a l'hotel on hem sopat.

Hem gaudit molt i ens hem torrat tots!!

1. GRANADA
Avui ha estat un dia molt especial per a tot l'alumnat de 4t. Hem començat el viatge de fi de curs després de dos anys de pandèmia. Hem sortit molt de matinada des de Vinaròs i ens hem dirigit cap al nostre primer destí: Granada. En arribar hem anat a l'hotel per a dinar i després hem anat a l'Alhambra, fortalesa de l'època musulmana catalogada com a patrimoni de la humanitat. Aquí hem tingut visita guiada per a conèixer els Palaus Nassarites i el Generalife. En acabar hem tingut una mica de temps lliure per a visitar el barri del jueu de l'Albaizin i poder comprar alguna cosa. Després hem tornar a sopar a l'hotel.
Hugo Roda 4ESO