Insti Dates en l’IES LA MOLA (15-16 Febrer 2024)

“Una experiència inigualable”

El passat 15 i 16 de febrer, un any més, l’alumnat de FPB i GM dels Cicles de Comerç i Mk van organitzar per a la campanya de Sant Valentí el nostre exitós esdeveniment INSTI DATES, tal com expressen els seus protagonistes:

“Malgrat les adversitats i el poc temps que hi ha hagut per a poder preparar-ho, va eixir millor del que podríem haver esperat gràcies al treball en equip realitzat i a les col·laboracions del departament d’anglés i els companys i companyes de jardineria”.

Enguany, el Departament d’anglés al costat del seu alumnat va preparar unes piruletes que contenien missatges en anglés per a donar-li-ho a tots els participants i l’alumnat de FPB de jardineria va aportar el seu granet d’arena en la decoració amb tulipes creades per ells mateixos, portant tests decoratius, decoració floral…

La promoció d’este esdeveniment es va dur a terme amb la col·laboració de Ràdio Mola, des d’on gravem i dies més tard es va llançar un tascó promocional per a anunciar l’esdeveniment. A més, la campanya de promoció es va fer extensiva al claustre de l’IES La Mola, ja que, a la sala de professors els vam sorprendre amb un gran cartell sota el lema:

“Be the reason someone smiles today”

Per a això, i seguint la línia de la campanya que estàvem fent, deixem piruletes i cors preparats perquè el professorat poguera enviar-se missatges i que així anaren coneixedors que s’acostava l’INSTI DATES, a més d’alegrar la jornada lectiva.

“Una vegada teníem tot preparat…

Ha començat el [nsti Dates!

i tot l’alumnat ix de susclases nerviosos per qual serà la seua cita …”

A través d’esta activitat es pretén que l’alumnat de Comerç i MK aprenga a organitzar una campanya i un esdeveniment d’esta magnitud en la qual es fa partícip a tot l’alumnat i professorat del centre. I respecte a la resta del centre, el nostre objectiu és poder organitzar una jornada divertida i en la qual es promoga l’amor, l’amistat i la inclusió

Vam tindre la sort de poder rebre als nostres amics i amigues de CAPAÇ, que a més enguany han col·laborat en la decoració amb un enorme cor fet per ells mateixos, el qual va formar part de l’escenari principal del nostre INSTI DATES.

I un any més, va assistir al nostre esdeveniment CableWorld, els qui van realitzar un reportatge impecable del nostre INSTI DATES i el qual es pot gaudir en el seu programa A poqueta nit.

A més, enguany comptem amb la col·laboració especial del nostre alumne Alex DJ, quiense va encarregar de donar ambient a l’esdeveniment amb música i bons moments gràcies a la seua alegria i la seua gran faena.

Flores, fotos, música, amics i amigues i sobretot

MOLT AMOR!I tu, estàs enamoreu@?”

Finalment, us deixem un vídeo resumixen d’esta afectuosa activitat:

https://youtu.be/iqvucsnnfes?si=0nzo_xt-0a9yhhry