El passat 15 de desembre l’alumnat de segon de Dietètica va gaudir d’una simulació en la subhasta de peix a la llotja de Xàbia. Els estudiants van conèixer els diferents tipus de tècniques extractives utilitzades per la captura de peix a la nostra zona, i les restriccions a les que estan sotmesos els mariners per tal de garantir la conservació de les diferents espècies. També van conèixer el sistema de conservació a utilitzar (fàbrica de gel), així com les maniobres a realitzar amb seguretat, interpretant les informacions obtingudes per aconseguir el màxim rendiment sostenible.I per tant, aconseguir també un dels objectius proposats com és el ODS 14 que persegueix: Conservar i utilitzar sosteniblement els oceans, mars i els recursos marins per un desenvolupament sostenible.Finalment, es va reflexionar sobre aquesta qüestió i com de manera individual podem col·laborar per tal d’aconseguir aquest ODS 14.
Tal com va anomenar Terri Swearingen: “Vivim en aquest planeta com si tinguérem un altre al que anar“.