AVÍS : Prohibida l’entrada de patinets i VMP dins del recinte escolar

Benvolgudes famílies,
Davant del mal ús dels patinets elèctrics i de les bicicletes dins del recinte del centre, dels robatoris patits, dels desperfectes efectuats als mateixos i de l’incompliment de l’ordenaça municipal sobre l’ús de vehicles individuals, en el seu article 8 bis, el Consell Escolar del centre, en sessió celebrada el passat 25 d’octubre, va decidir revocar l’autorització d’entrada d’aquests vehicles dins del recinte escolar.
Per tant, a la tornada de les vacances escolars de Nadal, els patins elèctrics i les bicicletes NO ES PODRAN APARCAR DINS DEL CENTRE.
Hem contactat amb l’Ajuntament de Xàbia perquè habilite un aparcament a tal efecte en l’exterior del centre, encara que no saben en quina data estarà disponible.
La direcció
…………………………………..………………………………………………………………………………………………………….
Estimadas familias,
Ante el mal uso de los patines eléctricos y de las bicicletas dentro del recinto del centro, de los robos sufridos, de los desperfectos efectuados a los mismos y del incumplimiento de la ordenanza municipal sobre el uso de vehículos individuales, en su artículo 8 bis, el Consejo Escolar del centro, en sesión celebrada el pasado 25 de octubre decidió revocar la autorización de entrada de estos vehículos en el recinto escolar.
Por tanto, a la vuelta de las vacaciones escolares de Navidad, los patines eléctricos y las bicicletas NO SE PODRÁN PARACAR DENTRO DEL CENTRO.
Hemos contactado con el Ayuntamiento de Xàbia para que habilite un aparcamiento a tal efecto en el exterior del centro, aunque no sabemos en qué fecha estará disponible.
La dirección

Patinets elèctrics i vehicles de movilitat personal