Dia Mundial de l’Autisme

En el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme des de l’IES La Foia d’Elx volem agrair a totes les persones que ens han fet arribar en forma de cor un missatge carregat d’il·lusió, força i suport a les persones autistes. Gràcies a alumnes, familiars, professors, veïns, amics i desconeguts (ara ja coneguts), per haver dedicat uns minuts a entrar en aquest joc i buscar la creativitat.
GRÀCIES, especialment, a Residència Colors de ASPRODIS, a Muratt Associació professional d’Artteràpia de la Regió de Múrcia, a C.O.Molinet, al CEE Miguel de Cervantes d’Elda i al C.O.Altabix, per haver acollit i difondre amb tant d’afecte aquesta iniciativa i fer que cada dia el cor continuï bategant amb més energia si cap.
Hem rebut cors de Cuba, el Marroc, República Dominicana, Itàlia… i des de diferents punts de la geografia espanyola. Persones allunyades en la distància i unides per un mateix objectiu.
Desitgem que tothom percebi la vida des del cor. Prenguem decisions i actuem des del cor perquè només des de l’emoció i el sentiment serem capaços de veure a l’altre i comprendre que aquest món ens pertany a tots.
Demanem disculpes si, amb tant d’email i whatsapp s’ha quedat perdut algun cor que no ha entrat en el vídeo. L’important és que, allà on estigui, continua bategant fort.