P.A.U. 2024

Les Proves d’Accés a la Universitat es realitzaran enguany en convocatòria ordinària els dies 4, 5 i 6 de juny, i en convocatòria extraordinària els dies 2, 3 i 4 de juliol. Us adjuntem una taula amb les dates de la inscripció.

MATRÍCULA ORDINÀRIAMATRÍCULA EXTRAORDINÀRIA
20 al 27 de maig ( fins les 14 hores)17 al 21 de juny (fins les 14 hores)

Per a realitzar la matrícula de la PAU cal seguir els següents passos:

  1. Emplena la fitxa de matrícula: FITXA DE MATRÍCULA
  2. Paga la taxa (Prova d’aptitud per a l’accés a la universitat): recorda que estan exempts del seu pagament els alumnes amb Matrícula d’Honor i que s’ha d’adjuntar la documentació justificativa en cas de no triar la taxa ordinària. Enllaç taxa (Tria l’opció personal extern a la Universitat d’Alacant)
  3. Pots entregar els següents documents presencialment, en horari de Secretaria, o enviar-los a l’adreça electrònica 03006153.secretaria@edu.gva.es (En l’assumpte escriu PAU_NOM COGNOMS)
    • Fitxa de matrícula
    • Justificant del pagament de la taxa (juntament amb la fotocòpia de la documentació justificativa, si és el cas)
    • Fotocòpia del DNI de l’alumne/a.

Altres documents d’interés:

Enllaç a la web de la Conselleria

Jornades de Portes Obertes 2024

Si vols saber més sobre l’oferta formativa del nostre institut, pots aprofitar les nostres jornades de portes obertes dels dies 15 i 16 de maig. Podràs informar-te sobre els nostres cicles de Mecanitzat, Emotlament i Administració, així com sobre els batxillerats d’Arts, Humanitats, Ciències Socials, Ciències i Tecnologia i General. Si vols saber més sobre estes jornades i vols participar, envia la teua sol·licitud a través d’ESTE FORMULARI.

Estes són les activitats que hem preparat per a tu:

1) El dia 15 de maig de 17.00 a 20.30 Pots visitar les nostres instal·lacions i consultar amb nosaltres el que necessites saber sobre els cicles d’FP, l’ESO o els batxillerats d’Arts, Humanitats, Ciències Socials, General o de Ciències i Tecnologia

2) El dia 16 de maig, a les 19.30 pots participar en les nostres xarrades i esdeveniments sobre les diferents famílies professionals a través de les activitats del FABRICACIÓ MECÀNICA i les d’ADMINISTRACIÓ I GESTIÓ

Si no pots assistir a cap d’estes activitats ens ho pots indicar en el formulari perquè ens posem en contacte amb tu

A estes activitats de portes obertes poden assistir tant alumnes interessats com les famílies

II Concurs d’Emprenedoria IES La Foia

El proper 15 de maig de 2024 celebrarem l’acte de lliurament de premis del II Concurs d’Emprenedoria de l’IES La Foia amb la col·laboració de la Càmara de Comerç d’Alacant, l’Ajuntament d’Ibi, IBIAE AIJU, GESPIME, ACTIU, BAOBAB, CONVERSA COWORKING y COLORBABY. Agraïm als col·laboradors i a l’alumnat participant el seu esforç i implicació. Serà una jornada molt interessant en la qual podrem aprendre i gaudir de les exposicions dels ponents i dels projectes d’emprenedoria seleccionats.