Esta és la sèrie que combat i visibiliza el bullying: “La caixa d’arena”

“La caixa d’arena” és l’última eina de Fundació ColaCao per a conscienciar sobre l’assetjament escolar i ja està disponible de manera gratuïta en Atresplayer.

La caixa d’arena, sèrie promoguda per Fundació ColaCao que busca sensibilitzar, visibilitzar el bullying en adolescents i obrir la porta al diàleg social, ja es pot veure al complet en Atresplayer de manera gratuïta.

La sèrie fa una radiografia d’una mateixa situació de violència des de sis punts de vista diferents, un per episodi. A través d’un format innovador i amb impacte entre el públic jove, esta ficció narra un cas d’assetjament escolar que permet veure els diferents papers que intervenen en un procés d’este tipus (víctimes, assetjadors, testimonis…) Un complex puzle que deixa un espai d’esperança entre cadascun dels implicats, recordant-nos que tots podem fer alguna cosa contra l’assetjament escolar.