El passat 25 d’abril un grup d’alumnat de 3r i 4t d’ESO participaren amb diversos projectes a la Fira Tecnològica 2024 a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Aero-Espacial i del Disseny, al Campus de Vera de la UPV.
Recolliren dos guardons:
- Tercer premi pel projecte “El bolquer de Quico”, de 3r d’ESO.
- Quart premi pel projecte “Bateria electrònica sensible al tacte”, de 4t d’ESO.
Podeu llegir la notícia publicada a la web de la UPV i un vídeo-resum:
L’alumnat de 1r de Batxillerat ha gaudit d’una experiència inoblidable amb l’intercanvi amb la ciutat alemanya de Haßfurt.
El passat dijous 28 d’abril un grup d’alumnes de l’IES de 3r i 4t d’ESO participaren a la Fira Tecnològica 22-23, on mostraren diversos projectes desenvolupats al llarg del curs.
La Fira està organitzada pel Cefire-CTEM i ha tingut lloc per segon any consecutiu a les instal·lacions de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny, al campus de la Universitat Politècnica de València.
Vídeo-resum al Poli-TV:
El passat dijous dijous 28 d’abril un grup d’alumnes de Tecnologia de 4t d’ESO participaren a la Fira Tecnològica 2022, que enguany coincidia amb la I edició de l’Olimpíada d’Enginyeries de la UPV. Presentaren dos projectes, el PlotClock i Braç robòtic EezyBot controlat per Bluetooth.
El projecte Plotclock va ser guardonat amb el 3r premi de la categoria d’ESO!
Mireu una presentació sobre la participació a la Fira.
Enhorabona!
Ja ha arribat el final de curs!!
Un curs marcat per la COVID-19 però que no ha frenat les nostres il·lusions per realitzar activitats que complementen l’educació i la formació del nostre jovent. Amb ganes de compartir una mostra d’algunes de les moltes activitats realitzades us oferim la nostra revista digital.
Bon estiu i bones vacances!!!
Tres grups d’alumnes han participat a l’edició d’enguany del concurs Up STEAM, organnitzat pel Consell Social de la Universitat Politècnica de València.
El repte de l’edició d’enguany consistia en la programació de vídeo-jocs de temàtica educativa i des de l’IES s’han presentat dos projectes programats en Scratch (Apocalypse i The thief of elements) i una App en AppInventor (Escape Room Maians). Els propis protagonistes ens expliquen els seus projectes en aquesta llista de reproducció de vídeo:
Per votar els nostres projectes, cal obrir-se un compte a la plataforma itch.io i entrar a la pàgina d’Apocalypse, la de The thief of the elements i la d’Escape Room Maians i votar-los (Rate), també podeu deixar els vostres comentaris! Esperem els vostres vots!
Per si voleu jugar sense haver d’eixir de la web de l’IES:
- Apocalypse:
- The thief of elements:
Per l’App Escape Room Maians, cal anar a la seua pàgina, descareegar l’APK i instal·lar-la al vostre mòbil Android.
La Carta Erasmus d’Educació Superior (ECHE) és una certificació que acredita als centres d’educació superior sol·licitar i poder participar en projectes de mobilitat en el marc del programa Erasmus. Aquesta concessió suposa una gran satisfacció per al nostre centre, ja que d’aquesta manera l’alumnat del cicle superior podrà participar de l’experiència personal i professional que ja gaudeix l’alumnat del cicle mitjà mitjançant el programa Erasmus+.
Busquem un logotip que identifique al centre tant en la seua estructura com en els seus valors de sostenibilitat, igualtat i convivència positiva.
Rebreu més informació des de les tutories i en aquest document podeu consultar les bases i condicions.
Animeu-vos a participar!