PROFESSORAT DE L’IES GABRIEL MIRÓ D’ORIOLA VISITA DIVERSOS CENTRES EDUCATIUS A LJUBLJANA (ESLOVÈNIA) DINS DEL PROGRAMA ERASMUS+

 

 

Del 8 al 14 d’abril els professors Martín Martínez, Carmen Gaona, Carolina García i Marta Tormo van realitzar la mobilitat Erasmus+ a Ljubljana (Eslovènia), dins del Projecte 2018-1-ES01-KA102-040275.

Es tracta d’una mobilitat de Job Shadowing en la qual han visitat dos centres educatius. En primer lloc, van visitar un centre en el que s’imparteixen estudis de Formació Professional similars al Cicle Formatiu de Tècnic en Educació Infantil i en el qual van poder observar diferents metodologies d’aprenentatge centrades en la formació d’aquests professionals, així com l’assistència a classes de teatre, llengua de signes per a xiquets/as, música, espanyol…etc.

L’altre centre que es va visitar durant aquests dies va ser un centre privat d’educació a distància en el qual, el professorat de l’IES Gabriel Miró, va tindre l’oportunitat de realitzar diverses classes per a traslladar a l’alumnat i professorat d’aquest centre bones pràctiques en matèria d’intervenció social, relacionades amb les experiències de l’alumnat de Formació Professional en els centres de pràctiques, així com d’experiències de l’alumnat d’educació infantil per a treballar diferents expressions.

Sens dubte, han sigut uns dies de molt d’aprenentatge, treball en equip i intercanvi d’experiències. A més, aquesta visita ens ha permés establir noves col·laboracions amb centres de pràctiques per a l’alumnat de Formació Professional de l’IES Gabriel Miró que desitge beneficiar-se d’una mobilitat Erasmus