Roma Aeterna

Fa poc, un xicotet grup d’apassionats pel llatí vam emprendre un viatge que ens va portar a submergir-nos amb entusiasme en una ciutat rica en història, art i cultura. Mentres caminàvem pel Fòrum Romà i contemplàvem el majestuós Coliseu, vam ser testimonis de la connexió tangible entre el passat i el present.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es image-12-1024x768.png
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es image-15-1024x768.png
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es image-13-1024x768.png

La Ciutat del Vaticà ens va acollir amb els braços oberts i vam poder sorprendre’ns davant la grandesa de la Basílica de Sant Pere i la Capella Sixtina. La riquesa artística i espiritual ens va deixar sense alé i va enfortir la nostra comprensió de la influència del llatí en l’expressió artística al llarg dels segles.

En cada racó de Roma, des del Panteó fins a la Fontana di Trevi, vam trobar una lliçó viva sobre la importància del llatí en la construcció de la nostra civilització. En tornar a casa, ens portem no sols records inesborrables, sinó també una comprensió més profunda de la importància del llatí en la construcció de la nostra identitat cultural.

No sols hem enriquit el nostre coneixement acadèmic, sinó que també hem enfortit els nostres llaços com a comunitat educativa, compartint riures i descobriments mentres exploràvem una ciutat que transcendix en el temps.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es image-16-768x1024.png
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es image-14-1024x768.png