Visita a l’empresa Agfra

El passat dimecres 6 de març l’alumnat dels cicles de Fabricació Mecànica va realitzar una visita a l’empresa Agfra, al polígon industrial de l’Altet en Silla.

L’activitat d’esta empresa d’enginyeria se centra en el desenvolupament de solucions d’automatismes industrials, des de la fase de disseny fins a la seua posada en marxa, passant per totes les etapes de fabricació i ajust. Es tracta d’una empresa on l’alumnat dels cicles de la família de Fabricació Mecànica, però també de les de Manteniment Industrial i Electricitat i Electrònica, podem veure d’una manera integral tot el procés de desenvolupament de l’àmbit de l’enginyeria industrial des que es genera un encàrrec i es bastix una primera idea fins a que esta es fa realitat.

Pel que respecta a la Fabricació Mecànica hem pogut vore com es treballa amb tecnologies com els programes de CAM i màquines de control numèric de 3 i 5 eixos, a banda de totes les operacions pròpies d’un taller de mecanitzat (convencional, soldadura, etc).

En tot moment els responsables de l’empresa ens van atendre i ens van explicar com treballaven i podem dir tranquil·lament que ens va resultar una visita molt didàctica.