Información COVID19

COMUNICAT DE L’EQUIP DIRECTIU

Estimades famílies i alumnat:   Tal com va anunciar el Conseller d’Educació ahir dia 12 de març de 2020, els centres educatius de la Comunitat Valenciana quedaran tancats per temps indefinit.Calendari Ací a la Vall d’Uixó es respectarà el periode vacional entre el 19 de març i el 22 de març; però del 16 al 18 de març i a partir del dilluns 23 de març el professorat continuarà la seua activitat per tal d’intentar que l’alumnat puga seguir formant-se des de casa.   Treball des de casa A este efecte, s’utilitzaran les plataformes de Conselleria, que són:

  • Web del centre. Dins d’aquesta web, a la pestanya “Tasques Alumnat“, tindran accés al treball setmanal programat per cada professor/a.
  • Web família (https://familia.edu.gva.es/). Esta plataforma s’utilitza per tal d’establir la comunicació bidireccional entre les famílies i el professorat. A la web família es poden ficar missatges per al professorat, consultar les notes, etc. Si encara no estan donats d’alta en Web família, envien un mail al centre (12005751@gva.es) amb una foto del seu DNI i sol·liciten la contrasenya. Al mail del centre no s’atendran missatges dirigits al professorat; totes eixes comunicacions caldrà fer-les via Web família.
  • Aules (https://aules.edu.gva.es/). En esta plataforma el professorat ficarà les tasques que haurà de fer l’alumnat durant el període que els centres educatius estiguen tancats. Per tal d’accedir, el nom d’usuari coincideix amb el Número d’Identificació de l’Alumne (NIA) i la contrasenya, si no l’ha modificat l’alumne, són les tres primeres lletres del cognom en minúscula seguit de la data de naixement en format DDMMAA. Per exemple, una alumna que haguera nascut el 18 d’octubre de 2003 (18/10/03) anomenada Laura Pérez Sanchis tindrà com a contrasenya per181003

El professorat també podrà utilitzar altres vies telemàtiques com blocs, web, etc. per adreçar les tasques a l’alumnat.   A partir del 23/03/20 s’ha de considerar període lectiu encara que no s’asistisca a classe, amb la qual cosa s’han d’assegurar que els seus fills/es entren en les plataformes i realitzen les tasques. Estes tasques seran avaluables i contaran per a la nota final. Si tenen qualsevol dubte, per favor contacten amb el tutor/a del seu fill via Web Família.   El centre romandrà obert en horari d’atenció al públic de 9 a 13h i les vies de comunicació sobre qualsevol novetat les farem per Web família i Telegram. CANVI SOBRE EL LLIURAMENT DE NOTES DE LA SEGONA AVALUACIÓ.     Les notes de l’ESO, FP i FPB s’han donat a l’alumnat i també estan a Web família.     Les de Batxillerat estaran a Web família a partir del dimarts 17 de març.  

Enllaços d’interès