La semaine de la Francophonie

Com és tradició en l’IES Azorín, ens retrobem un any més celebrant La semaine de la Francophonie des del Departament de Francés, amb la participació i col·laboració del Departament de Plàstica. Per a commemorar la Francofonia, enguany hem decidit fer-ho a través del 9é art: el còmic. D’aquesta manera, els alumnes exposaran en els corredors de l’institut els lapbooks que han estat elaborant sobre diferents autors i personatges de còmic originaris en llengua francesa, com Astérix et Obélix, Tintin, Lucky Luke, Marsupilami, Els Barrufets i Titeuf. Així mateix, durant tota la setmana del 28 de març fins a l’1 d’abril durem a terme una sèrie d’activitats i tallers gastronòmics i més, que agruparan els alumnes de francés des de 1r d’ESO fins a 1r de Batxillerat.

Us convidem que vingueu a veure l’exposició de la Francofonia 2021-2022.