Mascletà fallera 2022

Per f_momparlermarzal | 16 de març de 2022

Com ja va sent habitual, l’escola es fica el mocadoret faller per gaudir d’una de les celebracions més importants a València i com no anem a ser menys, ja que el soroll de la festa ens encanta, que millor manera que amb la tremolor que fan els nostres alumnes amb utensilis reciclats, botelles, garrafes, contenidors… … Llegir més

Carnestoltes 2022

Per f_momparlermarzal | 2 de març de 2022

Com cada any el Carnestoltes arriba a l’escola i durant els tres dies que ho celebrem els alumnes van complint en cadascuna de les consignes que amb il·lusió han preparat des d’infantil. Cada dia una nova consigna i l’escola ha anat omplint-se de color i música de carnestoltes, com a cloenda, el divendres, tots junts, … Llegir més

Jorge a l’aula d’anglés

Per f_momparlermarzal | 17 de juny de 2021

Hui Jorge, en classe d’anglés ha organitzat el calendari de l’aula. Gràcies Jorge per la teua faena!

Garabatos fluorescents

Per f_momparlermarzal | 25 de maig de 2021

Hui, a la UECIL, dins del projecte “Garabato” hem pintat amb colors fluorescents i llum ultravioleta. Tota una experiència per als nostres sentits. Ens ho hem passat bomba!

Escola del “Garabato”

Per f_momparlermarzal | 11 de maig de 2021

Hui, a la UECIL hem realitzat la cinquena sessió del projecte“Escuela del garabato”. Han vingut dos persones molt simpàtiques i professionals, del Grup Planea a gravar-nos. I ens han fet petites entrevistes!Què divertit és imaginar mitjançant els gargots!

Les plantes a la nostra aula

Per f_momparlermarzal | 3 de maig de 2021

A la UECIL, en Ciències Naturals estem treballant les plantes. Portem una setmana cuidant al nostre girasol, el vam transplantar i hui hem etiquetat les seues parts.

Activitas de plàstica divertides.

Per f_momparlermarzal | 23 d'abril de 2021

Les últimes activitats de plàstica a la UECIL, han sigut un autoretrat imaginant pentinats divertits, i pintar amb café, unes activitats de lo més divertides.

Mascletà Fallera reciclada

Per f_momparlermarzal | 16 de març de 2021

En aquests temps que corren, a l’escola no podia faltar un dels actes que amb més fervor de la nostra festa valenciana, com és ben sabut, les falles tenen un moment molt important ple de so. Xiquets i xiquetes de tota l’escola junt amb els especialistes de música han fet possible que aquest any sonara … Llegir més

Gira-sol

Per f_momparlermarzal | 15 de març de 2021

La setmana passada a la UECIL van fer a plàstica un girasol amb pintura i pipes de veritat! Així celebrem nosaltres que es va apropant el bon temps!

Taller d’habilitats cognitives

Per f_momparlermarzal | 9 de març de 2021

Hui a la UECIL, al nostre taller d’habilitats cognitives, uns hem treballat percepció visual amb materials de figura-ombra, i altres hem treballat la memòria jugant al memory. Què divertit!