JUEGOS WEB

JUEGOS ONLINE

JUEGOS ONLINE

JOCS DIGITALS

En aquesta pàgina volem compartir amb vosaltres jocs on-line per a treballar diferents continguts. 

CREACIÓ PRÒPIA

PASAPALABRA AMB PICTOGRAMES

 

És el típic joc de «Pasapalabra» però en aquest cas l’hem adaptat amb pictogrames i hem posat dues respostes perquè en trien una (també amb pictogrames). Piqueu en la imatge per a accedir. 

 

JOC DE COMPRENSIÓ VISUAL AMB LÀMINES

Joc d’atenció basat en preguntes divertides a partir de làmines visuals. Piqueu en la imatge per accedir. 

AHORA CAIGO

Clàssic joc de televisió Ahora Caigo amb cinc preguntes de llengua i matemàtiques (el recurs està en castellà). Arribaràs al final sense caure pel forat??

¿QUIÉN QUIERE SER MILLONARIO?

Clàssic joc de televisió «Quién quiere ser millonario» amb 10 preguntes de competència lingüística. Compte! Si t’equivoques…hauràs de començar de nou!

JOC DE MEMÒRIA

Com aneu de memòria?? En este joc visual podreu practicar-la amb personatges famosos i coneguts: cantants, artistes i personatges de sèrie o televisió!

JOC DEL ¡¡BOOOOOM!!

Qui no coneix el concurs de BOOOM!!! Doncs nosaltres hem fet una xicoteta adaptació amb algunes preguntes generals! A divertir-se!!

EL TRIVIAL

Un altre clàssic, en aquesta ocasió, el TRIVIAL! Seràs capaç d’enfrontar-te a les nostres preguntes? Respon bé i aconseguiràs completar la teua roda de «formatgets»!

 

LA RULETA DEL PASSAPARAULA

A través dels recursos interactius que ofereix EDUCAPLAY hem elaborat aquesta ruleta de Passaparaula ben senzilla i fàcil d’utilitzar. Ens agrada molt!

 

PRESENTACIÓ ESTIL DISNEY

Presentació feta amb genially amb una seqüència d’activitats que inclou: rutines, activitat 1 (en aquest cas, enllaçada a una activitat de consciència fonològica), activitat 2 (una recepta molt senzilla), i un joc elaborat també amb genialy d’atenció. Gaudiu! 

 

CURSA DE DINOSAURES

Joc per al 2n cicle d’Educació Infantil basat en 5 activitats molt senzilles i variades. Ajudeu els paleontòlegs a arribar al continent dels dinosaures!

 

EL CIRC DELS PALLASSOS

Joc per al 2n cicle d’Educació Infantil basat en 5 activitats en aquest cas entorn a la temàtica dels pallassos del circ. Ajuda’ls a arribar a la seua carpa!

ENLLAÇOS A ALTRES CREADORS

JOCS ONLINE GENIALLY (COMUNICARNOS AYL)

Recopilació d’activitats amb jocs molt diversos i variats organitzats per etapes. El recurs està disponible en català, castellà i euskera. Està extret de la pàgina web de Comuncarnos AyL. 

JOC DE CONFENGIR PARAULES UNINT SÍL.LABES

  

«Comunicarnos AyL» ens deixa aquest joc per a descobrir paraules mitjançant síl.labes. 

CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA: FORMAR PARAULES

«Comunicarnos AyL» ens deixa aquestes activitats per a formar paraules unint lletres. Les lletres estan desordenades i picant sobre elles anem formant la paraula. Els arxius estan en POWER POINT pel que l’activitat és interactiva per a utilitzar-la en ORDINADOR. 

STORY CUBES: CREAR HISTÒRIES AMB DAUS

Daus interactius per a crear històries divertides!

UN CLÀSSIC: EL PARXÍS

@BeatrizCerdán ha creat aquest parxís interactiu per a repassar i treballar els antònims: tira el dau, treu fitxa i recorda dir el contrari! 

EL TRIVIAL INTERACTIU

@Lucia Penaranda ha elaborat aquest trivial amb preguntes de llengua en diferents seccions: sintaxi, consciència fonològica, comunicació, vocabulari, embarbussament i endevinalles! Necessitaràs un dau…tira’l i mira el número amb quin color es correspon! Després hauràs de clicar damunt del color i resoldre la pregunta…ah! La resposta està disponible perquè pugues comprovar si ho has fet bé!

CREAR I FER PUZZLES MAI HAVIA SIGUT TAN FÀCIL!

En aquesta pàgina web «JIGSAW PLANET» ens deixa usar puzzles creats i també crear-ne de nou amb dos senzills passos: pujar una imatge i escollir el nombre de peces del nostre puzzle. Després podem compartir l’enllaç i ja tenim un puzzle interactiu!

AULA PT S’ADAPTA ALS TEMPS DE CONFINAMENT

   

«AULA PT» s’adapta també als temps de confinament i adapta molts dels seus recursos per a poder realitzar-los online (sense impressores!). Són activitats editades amb power point i clicant sobre el botó INICIAR PRESENTACIÓN es posen en funcionament. Per això és recomanable fer-les en l’ordinador. 

LABORATORI DE MÚSICA

Google posa a la nostra disposició una pàgina web d’experimentació amb la música i el moviment. Els més menuts podran experimentar amb interaccions causa-efecte, tocant la pantalla o amb l’ordinador i transformant els seus moviments en música. És molt divertida!

PLANIFICACIÓ I FUNCIONS EXECUTIVES

Joc per afavorir el pensament i la programació, en el qual han de clicar en les fletxes que indicaran la ruta que seguirà l’abella quan li donen la indicació de «GO»! Ajuda a planificar els moviments i pensar quina direcció han de programar per arribar fins a la flor. 

ACTIVIDADES INTERACTIVAS

ACTIVIDADES INTERACTIVAS

FIJAS Y ACTIVIDADES INTERACTIVAS!!!

Profes… se imagina una web donde puede transformar sus fichas en formato interactivo para poder resolverlas desde el teléfono, la tableta y el ordenador??

¡¡¡Pues ahora es posible con LIVE WORKSHEETS!!! Y no sólo eso, con unos sencillos pasos podemos realizar nuestras actividades interactivas, pero además, ¡podemos acceder a un banco de recursos con actividades ya preparadas! Puede realizar actividades de relacionar, de arrastrar, de elección múltiple, de escribir, etc.

Entrar al siguiente enlace y mirar , mirar! https://es.liveworksheets.com/worksheets/es

ALGUNOS EJEMPLOS ELABORADOS POR CPEE GARGASINDI

Las actividades son interactivas: al finalizarla hace falta clicar sobre TERMINADO y después en la etiqueta COMPROBAR RESPUESTAS (la ficha nos dirá automáticamente qué respuestas están bien y cuáles están mal)

Sopa de letras Robinson Crusoe:

es necesario picar en cada letra hasta completar las palabras que hay que buscar.

4 FOTOS = 1 PALABRA: actividad de seleccionar la letra y dejarla en el sitio para formar palabras. Está inspirado en el clásico 4 fotos = 1 palabra, ya que existen cuatro imágenes que tienen algo en común (el resultado es la palabra desordenada).

OTRA WEB PARA CREAR ACTIVIDADES INTERACTIVAS

Os hablamos ahora de EDUCAPLAY, una web donde se pueden crear actividades interactivas de una manera muy sencilla e intuitiva o bien, ¡disfrutar de las que ya hay creadas!

Icono de Validado por la comunidad

    

Se pueden crear hasta 16 tipos diferentes de actividades. ¡Clique en cualquiera de las imágenes para acceder a la página web y explorarla!

OTRA WEB PARA LA CREACIÓN Y ÚSO DE ACTIVIDADES INTERACTIVAS

WARD WALL es otra página web que nos permite disfrutar de recursos interactivos creados por la comunidad educativa, pero también crear nosotros nuevos. Con un formato del tipo «videojuego» podemos crear recursos muy variados del estilo: ruleta, sopa de letras, «comecocos»… Os invitamos a que entre y eche un vistazo!