Cuenta conmigo

Ninot compta amb mi

Cuenta conmig0

¿QUÉ ES «CUENTA CONMIGO»?

«Cuenta conmigo» es una jornada de encuentro entre empresas, fundaciones, asociaciones, familias y ayuntamientos de la Marina Alta y la Marina Baixa donde compartimos experiencias en relación a la contratación laboral de personas con diversidad funcional. Pretende ser un espacio que ofrezca formación e información en relación con este tema para garantizar la inclusión social y laboral de nuestro alumnado.

El objetivo principal es, por tanto, la sensibilización en la contratación de personas con diversidad funcional en grandes y pequeñas empresas, así como en ayuntamientos, centros especiales de trabajo y asociaciones. Así, generamos espacios de diálogo y colaboración transdisciplinar donde todos los organismos participantes tengan la oportunidad de dialogar y resolver dudas relacionadas con esta materia.

Es una jornada organizada por el colegio de educación especial Gargasindi en coordinación con algunos ayuntamientos de la comarca y el CREAMA (entidad dinamizadora de la actividad económica y social de la Marina Alta).

Tras el éxito de la I Jornada, celebrada en marzo de 2018, podemos afirmar que «Cuenta conmigo» ha llegado para quedarse entre nosotros y servir así de motor para impulsar la inclusión socio-laboral de nuestro alumnado. Cuenta conmigo!!

I JORNADA

I JORNADA

         

I JORNADA COMPTA AMB MI

I JORNADA COMPTA AMB MI

I JORNADA COMPTA AMB MI

Bon dia amigues i amics! No tenim paraules per expressar com d’emocionats/des estem després de la Jornada de hui! «Compta amb mi» ha tingut la sort d’estar recolzat per tantes persones importants per a nosaltres: familiars, Ajuntaments de les dues Marines, empresaris, CEFIRE, SPE, companys i professionals d’altres centres educatius, CREAMA, associacions i fundacions, Centres Ocupacionals, Centres Especials de Treball, i un llarg etcètera. A tots ells agraïm la seua presència i participació. 

El programa ha inclòs la participació de diferents ponents dins del marc de les «Bones pràctiques en la contractació de persones amb diversitat funcional», d’entre els quals hem de destacar: 

– Regidoria de Serveis Socials, Ajuntament de Calp

– L’Excm. Alcalde de Daimús, Sr. Fco Javier Planes Planes

– Director de «Leroy Merlín» Finestrat, Sr. Félix García

A més a més, l’alumnat del Programa de Qualificació Professional Bàsica i Transició a la Vida Adulta del CPEE Gargasindi han sigut els encarregats d’oferir el servei de cafeteria i confeccionar els detalls d’assistència que s’han entregat als participants, així com la preparació de la decoració floral per a l’event. 

Hui s’inicia un camí ple d’esperança, somnis per complir i il.lusions. El treball del nostre alumnat i de l’equip educatiu del Gargasindi ha tingut el fruit que esperàvem, superant qualsevol tipus d’expectativa.
Finalitzem aquesta primera jornada amb un compromís ferm de tots els ajuntaments i empresaris assistents per reunir-nos amb la major brevedat possible i dissenyar un Pla de Treball comú en relació amb la contractació de persones amb diversitat funcional.
Moltíssimes gràcies de tot cor!

Calp, març de 2018

 

 

 

 

II

II

  

COMPTA AMB MI II

COMPTA AMB MI II

II JORNADA COMPTA AMB MI

El 22 de març de 2018 celebrarem en el Saló Blau de la Casa de la Cultura la II Jornada «Compta amb mi» organitzada pel CPEE Gargasindi. Després de l’èxit de la primera jornada, en aquesta ocasió hem volgut comptar amb la talla de ponents a nivell nacional com comarcal tal i com es desprén del programa: 

– «La contractació laboral de persones amb diversitat funcional», na Mónica Gassent, Plena Inclusión Comunitat Valenciana

– «Treball amb suport», CREAMA de Dénia

– «Centres especials de treball», APROSDECO de Benidorm

– «Experiències en el món laboral», alumnat del CPEE Gargasindi. 

A més a més, aquestes segones jornades han comptat amb cobertura mediàtica per a la seua difusió per part de «Cadena Ser, Ràdio Litoral», a qui agraïm les entrevistes en directe durant la realització de les jornades així com la nota de premsa publicada en el diari «El Levante» on es va fer ressò d’aquest esdeveniment. 

Podeu llegir la notícia ací: https://amp.levante-emv.com/marina/2019/03/23/colegio-calp-exige-derecho-trabajo/1852201.html?__twitter_impression=true&fbclid=IwAR3zgcAlIF9uiugVa4QgM48Q689q_iQ5QTV6zsQQVqCYBkaYBkqlU-pmsbc

Novament, l’alumnat del CPEE Gargasindi fou l’encarregat d’oferir el servici de cafeteria, així com la confecció dels arranjaments florals i els detalls amb què es va obsequiar els participants i els ponents.  

L’objectiu, com bé sabeu, és seguir conscienciant ajuntaments, empreses, organismes, etc. en la contractació laboral de les persones amb discapacitat, convidant a generar espais de diàleg i reflexió, no només per debatre i conéixer sinó per crear i generar les vies més oportunes perquè siga possible. Així doncs, conéixer les vies i generar les oportunitats seran punts clau en aquestes jornades.

Compta amb mi!!