TCA Creating Contacts for Accredited Organizations 3.0

El CFPA Serafí de Centelles va ser elegit per participar en l’activitat de cooperació i formació (TCA) Creating Contacts for Accredited Organizations 3.0 que va tindre lloc a Helsingborg (Suècia) els dies 25, 26, 27 i 28 d’abril.

En aquesta activitat, organitzada per l’Agència Nacional de Suècia i amb la col·laboració del SEPIE, vam poder conéixer altres representants d’organitzacions procedents de 21 països diferents de la Unió Europea. L’objectiu fonamental del seminari era posar en contacte organitzacions acreditades per poder planificar projectes conjunts dins del programa Erasmus+. No obstant això, no només vam poder conéixer futurs socis de molts països diferents sinó que vam assistir a ponències molt interessants sobre inclusió o sobre experiències en projectes Erasmus, vam visitar un centre educatiu i vam organitzar grups de treball per discutir diferents aspectes dels projectes Erasmus+.

Volem agrair al SEPIE i a la Comissió Europea l’oportunitat que ens han donat per participar en aquesta activitat. També volem donar l’enhorabona a l’Agència Nacional de Suècia per ser uns magnífics amfitrions i organitzar l’esdeveniment a la perfecció.

Estem desitjant col·laborar amb els nostres socis europeus i començar a preparar les mobilitats per als pròxims cursos!