FPA Beniassèn es desplaça a Madrid per a participar en les Jornades de difusió i informació del programa Erasmus+

Dos professors del centre FPA Beniassèn de Cocentaina-Muro es van desplaçar a Madrid els dies 12 i 13 de desembre de 2023 per a participar en les Jornades de difusió celebrades al Teatro Real i a les reunions d’informació a l’aula magna de la Facultat de Dret de la Universitat Complutense de Madrid.

El centre educatiu, des del curs 2022-2023 du endavant un projecte ‘jobshadowing’ (aprendre observant) en el qual intercanviarà diverses experiències educatives amb distints països europeus. En el mes de juliol ja va participar en unes jornades formatives a Finlàndia, en octubre van assistir a Grècia (Atenes i Kalamata) i tenen programat una altra mobilitat ara en febrer a Croàcia.

Aquests programes Erasmus+, dels quals forma part la FPA, estan finançats per la Unió Europea, i, a grans trets,es centren en la creació d’una cultura general europea, tractant diferents aspectescom ara la participació en els processos democràtics, la comprensió de les connexions illaços culturals i patrimonials que ens uneixen i com conservar-los, el respecte de la biodiversitat i la interculturalitat, la lluita contra el canvi climàtic, la incorporació de les TIC en les aules, entre d’altres.