St Andrew’s Day

Enguany la comissió de mediateca, en col·laboració amb el departament d’anglés, ha decidit organitzar diverses activitats per tal de celebrar el dia nacional de les diverses regions que formen el Regne Unit. La primera activitat va tindre lloc el passat 30 de novembre, amb motiu del dia nacional d’Escòcia.

Alumnat i professorat d’anglés dels grups del matí van aprofitar l’ocasió per a treballar conjuntament amb grups d’altres nivells per tal d’indagar una mica més sobre les peculiaritats d’aquesta nació. El resultat? Aquests magnífics pòsters resum amb les dades més curioses sobre geografia, literatura i celebracions típiques d’aquesta regió. Si voleu saber-ne més, a la nostra mediateca i biblioteca trobareu un fum de recursos sobre Escòcia! 📚

Pròximament us anirem informant de la resta d’activitats que tenim preparades.