Gran acollida de l’italià en el primer període d’admissió

El 8 de juliol es publicaven les adjudicacions de vacants en les escoles oficials d’idiomes, moment en el qual l’alumnat esbrina si té plaça en l’escola en l’horari desitjat, i deixant pas al període de formalització de matrícula a partir de l’11 de juliol. 

Després de la reiterada demanda per part de la ciutadania i l’alumnat de la nostra escola, arribà l’aprovació per part de planificació educativa per implantar l’italià a l’EOI Xàtiva. I amb els resultats del 8 de juliol, hem pogut comprovar la bona acollida que aquest nou idioma ha rebut: 

Els dos grups que s’ofereixen han cobert totes les seues vacants (70 en total), i esperem que la major part de les persones admeses formalitzen la matrícula. En cas de no fer-ho, a partir de l’1 de setembre es contactarà amb les persones que han quedat en llista d’espera, en la qual hi ha 90 persones que esperen poder estudiar italià. 

A la vista d’aquesta bona acollida, esperem poder oferir nous grups el proper curs, per tal de poder satisfer la gran demanda que té l’italià a l’EOI Xàtiva.