MOODLE

 Per a accedir per primera vegada a la vostra aula virtual heu d’activar abans el vostre compte personal en Moodle. Ací teniu les instruccions: 

 
1. Per a entrar al web (http://moodle.eoicastello.es) heu d’introduir el vostre nom d’usuari I contrasenya (en el formulari que hi ha a l’esquerra d’aquesta pàgina). El vostre nom d’usuari està format per les lletres “es” seguides dels tres a cinc dígits del vostre n° d’expedient de l’EOI Castelló, precedit per zeros en cas necessari fins a obtindre un número de cinc xifres després de ‘es’. La vostra contrasenya és el vostre NIF/NIE (atenció: en usuari i contrasenya cal diferenciar minúscules de majúscules). ­

Per exemple, si el teu número d’expedient és 4667 i el teu NIF és 20848828N, hauràs d’introduir:
  • Usuari: es04667                   (es + nº expedient)      
  • Contrasenya: 20848828N  (NIF o NIE)

2. Cliqueu en “Entrada” (o “Login”). Aleshores entreu en el sistema. Primer potser us demanarem que canvieu la vostra contrasenya. Seguiu les instruccions i anoteu la vostra nova ­contrasenya (que necessitareu per a tornar a entrar). 

3. Ara voreu carpetes organitzades per idiomes. Cliqueu sobre la carperta del vostre idioma i busqueu el vostre curs, o aneu directament a ‘Cerca cursos’ (baix) i introduïu el nom del vostre professor o el codi de l’aula virtual.

4. En aquest moment heu d’introduir la clau del curs, que haureu obtingut del vostre professor. Només necessiteu la clau la primera vegada que entreu, després ja estareu inscrits en l’aula virtual.

5. Ja heu entrat al vostre curs virtual! Benvinguts a l’EOI Castelló virtual!
 
– Llegiu ara la secció següent per a solucionar problemes d’entrada i no perdre el vostre compte personal en cas d’oblit o pèrdua de contrasenya!!! 
__________________________________________________________________ 
MOLT IMPORTANT:
 
1) Nº d’expedient: Si no coneixeu el vostre n° d’expedient el podeu trobar en el vostre justificant de matrícula. Si no el teniu, podeu consultar-lo al nostre web, enviar un correu a info@eoicastello.es, telefonar a Secretaria o preguntar directament en horari d’oficina.
 
2) NIF/NIE: En alguns (pocs) casos potser el sistema no reconeix el vostre NIF/NIE. Això és degut generalment a una discrepància entre les dades que hi ha a Secretaria i les vostres.
 
En el cas de ciutadans estrangers, feu el següent: proveu d’introduir el vostre NIE amb un 0 després de la lletra X, per exemple:
 
  – NIE: X1234567B = introduïu X01234567B
 
Si res no funciona, envieu un correu a info@eoicastello.es amb les vostres dades (nom i cognoms, nº d’expedient, NIF/NIE) i rebreu una resposta – o aneu personalment a Secretaria amb les vostres dades. 
 
3) Perfil personal: quan entreu en Moodle és important que actualitzeu el v­ostre perfil personal revisant les vostres dades, introduint el vostre correu electrònic i la vostra foto. Si no introduïu el vostre correu electrònic no podreu rebre missatges des del sistema (incloent-hi del professor o companys) ni recuperar automàticament la vostra contrasenya en cas de pèrdua.
 
En el menú d’edició del vostre perfil podeu decidir si voleu ocultar el vostre correu electrònic a tots els altres usuaris de Moodle o només mostrar-lo als membres del vostre curs. 
 
Per entrar al vostre perfil personal només heu de clicar en el vostre nom, que trobareu al extrem superior dret de la pantalla una vegada esteu dins del sistema ("Heu entrat com "el vostre nom""). Per fer canvis cliqueu aleshores sobre la segona pestanya, "Editar perfil".